Η AS COMPANY Α.Ε. στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της επενδύει στις νέες τεχνολογίες

Το SAP Business One επέλεξε η AS COMPANY Α.Ε. για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και τη μετάβαση στη νέα, «ευφυή» εποχή.

Elle 04 Φεβ. 21
Η AS COMPANY Α.Ε. στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της επενδύει στις νέες τεχνολογίες

Το SAP Business One επέλεξε η  AS COMPANY Α.Ε. για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και τη μετάβαση στη νέα, «ευφυή» εποχή. Με στόχο τη βελτιστοποίηση της εσωτερικής λειτουργίας της εταιρείας, η λύση προσφέρει διαρκή αξιοποίηση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο από το SAP Analytics Cloud (που έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίο στον κλάδο της από την BARC), για τη λήψη σωστότερων αποφάσεων και την κερδοφόρα ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση του χρήστη.

Με τη χρήση του νέου ERP, όλες οι βασικές λειτουργίες του Ομίλου θα ενοποιηθούν σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που θα καλύπτει το σύνολο του κύκλου εργασιών, μαζί με τις άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες, αξιοποιώντας εργαλεία όπως το CRM, το SFA και το WMS και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές της SAP σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Παράλληλα, το SAP Analytics Cloud θα ενσωματώνει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα από το SAP Business One, με στόχο την ανάλυσή τους και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους χρήστες. Παράλληλος στόχος είναι, επίσης, η αυτοματοποίηση και ενσωμάτωση διαδικασιών και η κεντρική διαχείρισή τους με ενιαία λύση χαμηλού κόστους, η οποία θα συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Την υλοποίηση του έργου σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο έχει αναλάβει η πιστοποιημένη ως Gold Partner της SAP, με εξειδίκευση στις λύσεις SAP Business One, εταιρία Alexander Moore. Η παραγωγική του λειτουργία θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου του 2022 και υλοποιείται παράλληλα με άλλα έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, όπως η Business Μισθοδοσία HRM, η μετάβαση σε Office 365 και η συνολική ψηφιοποίηση των διαδικασιών της AS COMPANY Α.Ε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT