Η DIESEL αποκαλύπτει την τολμηρή νέα ιδέα του POP-UP STORE CONCEPT

Το POP-UP STORE CONCEPT της DIESEL είναι το πρώτο υπό το όραμα του Δημιουργικού Διευθυντή Glenn Martens, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες

Elle 17 Μαρ. 21
Η DIESEL αποκαλύπτει την τολμηρή νέα ιδέα του POP-UP STORE CONCEPT

Η DIESEL είναι υπερήφανη για το νέο POP-UP STORE CONCEPT, τόσο στο Amsterdam PC Hoofstraat όσο και στην Washington, D.C. Τα δύο νέα καταστήματα αποτυπώνουν την οξυδέρκεια σχεδιασμού του Martens με καθηλωτική, τολμηρή αρχιτεκτονική και εσωτερικούς χώρους.

Τα POP-UP stores αποτίουν φόρο τιμής στο DNA και την κληρονομιά της DIESEL: κατά την είσοδο και στους δύο χώρους, οι πελάτες περιβάλλονται από το moto “For Successful Living”.

DIESEL

Το χρώμα του λογότυπου της εταιρείας χρησιμοποιείται ως κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού, καθώς από το δάπεδο μέχρι την οροφή, οι χώροι είναι βαμμένοι στο εμβληματικό κόκκινο.

Η ρήση FOR SUCCESFUL LIVING παραμορφώνεται και εκτυπώνεται σε ολόκληρο το σύνολο και των δύο καταστημάτων και είναι ευανάγνωστο μόνο όταν διαβάζεται από τις εισόδους τους. Το βάθος ‘’μπερδεύει’’ τις αισθήσεις των επισκεπτών σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας μια ισχυρή και διαρκή εντύπωση.

DIESEL

Τα POP-UP STORES θα διαθέτουν μια ποικιλία προϊόντων για γυναίκες και άνδρες από τις συλλογές DIESEL Spring/Summer 2021, καθώς και τη συλλογή του φθινοπώρου του 2021.

Κεντρική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: GRUPPO PAGONI

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: