Η DUST+CREAM εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Wolt

Ο κόσμος της ομορφιάς της DUST+CREAM στην πόρτα σου μέσα από την μοναδική εμπειρία της Wolt

Elle 25 Οκτ. 21
Η DUST+CREAM εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Wolt

H DUST+CREAM ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη Wolt. Η συνεργασία αρχικά αφορά σε δύο καταστήματα στην Αττική (Ερμού 85, Αθήνα & Σιβιτανίδου 8, Καλλιθέα) και ένα στη Θεσσαλονίκη (Αλ. Παπαναστασίου 150, Χαριλάου).

Ο καθημερινός προορισμός για προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης, αρώματα και όλα τα είδη ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες, έρχεται πλέον στην πόρτα σου με την ευκολία και ταχύτητα της Wolt. Οι πελάτες της εφαρμογής μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα ποιοτικών προϊόντων άνω των 600 κωδικών από προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες και καλλυντικά, μέχρι είδη προσωπικής φροντίδας και προτάσεις δώρων, που συνοδεύονται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

Οι πελάτες της Wolt σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορούν πλέον να παραγγείλουν τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς από το σπίτι ή το γραφείο τους, με την παραγγελία να έρχεται στην επιλεγμένη τοποθεσία σε περίπου 30 λεπτά. Με παραδόσεις 7 ημέρες την εβδομάδα, από το πρωί έως το βράδυ, τη δυνατότητα live tracking για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο και την επιλογή της ανέπαφης παράδοσης, οι πελάτες της Wolt απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους αποκλειστικά με όσα τους φέρνουν χαρά! Εφόσον το επιθυμούν μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση της παραγγελίας για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν με κάρτα ή με μετρητά. Στη διάθεσή τους είναι επίσης η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Wolt

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την DUST+CREAM, η οποία έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές των πελατών μας. Η είσοδος της Wolt στην αγορά της λιανικής αναπτύσσεται δυναμικά και στόχος μας είναι να φέρνουμε στους πελάτες μας, ότι τους φέρνει χαρά πάντα με την μοναδική εμπειρία της Wolt».

Από την πλευρά της DUST+CREAM, o κ. Λέανδρος Καρακατσάνης, CEO της εταιρίας, σημείωσε ότι “ζούμε στην ψηφιακή εποχή στην οποία οι καταναλωτές διαθέτουν όλο και περισσότερα κανάλια αγορών. H συνεργασία της εταιρίας μας με την Wolt, υποδεικνύει το στρατηγικό μας προσανατολισμό παρέχοντας τη δυνατότητα στους αγαπημένους πελάτες μας, μέσα από την εξαιρετική εφαρμογή και την υπηρεσία της Wolt να προμηθεύονται 7 ημέρες την εβδομάδα, τα αγαπημένα τους προϊόντα της DUST+CREAM”.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT