Η DUST+CREAM σε ρόλο… συμπρωταγωνιστή στο θέατρο

Μια αποκλειστική συνεργασία με το ΚΘΒΕ από τη χορηγία προϊόντων Make Up.

Elle 19 Απρ. 23
Η DUST+CREAM σε ρόλο… συμπρωταγωνιστή στο θέατρο

Η DUST+CREAM «ανεβαίνει» υπερήφανα στο θεατρικό σανίδι με σκοπό να χαρίσει σε κάθε παράσταση περισσότερο χρώμα, λάμψη και ομορφιά. Ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας (ΚΘΒΕ), εμπιστεύτηκε την DUST+CREAM, με την οποία εγκαινιάζει μία σπουδαία συνεργασία: Την αποκλειστική χορηγία προϊόντων Make Up.

Πλέον, στις πέντε χειμερινές σκηνές του ΚΘΒΕ (Βασιλικό Θέατρο, Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Φουαγιέ ΕΜΣ, Μονή Λαζαριστών – Σκηνή Σωκράτης Καραντινός και Μικρό Θέατρο), στα δύο υπαίθρια θέατρα (Θέατρο Δάσους και Θέατρο Γης) αλλά και στις πανελλαδικές και διεθνείς περιοδείες και φεστιβάλ που συμμετέχει, οι ηθοποιοί θα έχουν ως… συμπρωταγωνιστή τους, τα ποιοτικά προϊόντα της DUST+CREAM. Χάρη στην ευρεία γκάμα, τη βάση, το χρώμα, την υφή και τη μεγάλη διάρκειά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, τα προϊόντα Make Up της DUST+CREAM θα παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε παράσταση και την αίσθηση αυτή θα τη λαμβάνει ο θεατής.

Η DUST+CREAM ξεκίνησε το 2012 με έδρα την Θεσσαλονίκη, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκταθεί και αγαπηθεί σε όλη τη χώρα. Πλέον, με περισσότερα από 85 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και 2 e-shop, δίνει τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να αποκτήσει άμεσα αγαπημένα, ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς σε προσιτές τιμές. Για το λόγο αυτό, όπως τονίζει ο ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Λέανδρος Καρακατσάνης, επιθυμεί να στηρίξει το θέατρο δημοσίου συμφέροντος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που όλα αυτά τα χρόνια είναι ανοιχτό στην κοινωνία. «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε με τον τρόπο μας την τέχνη, την παιδεία και την ψυχαγωγία, άρα και τους θεσμούς που προάγουν τον πολιτισμό. Ιδίως δε όταν πρόκειται για την Θεσσαλονίκη, η ευαισθητοποίησή μας είναι δεδομένη», δηλώνει ο κ. Καρακατσάνης.

Η DUST+CREAM αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 87 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT