Η σειρά προϊόντων MARIO BADESCU Skin Care τώρα στα Hondos Center!

Η σειρά προϊόντων Mario Badescu Skin Care έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των beauty addict girls, όσο και των celebrities.

Elle 10 Οκτ. 23
Η σειρά προϊόντων MARIO BADESCU Skin Care τώρα στα Hondos Center!

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1967, όταν ο Mario Badescu φεύγοντας από τη Ρουμανία για να κυνηγήσει το Αμερικανικό Όνειρο, άρχισε να κατασκευάζει όλα του τα προϊόντα στο χέρι, προσφέροντας ευρωπαϊκού τύπου εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου στη Νέα Υόρκη. Ένα νέο που διαδόθηκε πολύ γρήγορα καθώς ο Mario Badescu αποτελούσε το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στην πόλη, με τα πολυπόθητα ραντεβού στο διαμέρισμά του στο Manhattan να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

MARIO BADESCU

«Τα προϊόντα μας δεν έχουν σχεδιαστεί σε εργαστήριο, φτιάχνονται και αναμειγνύονται από εμάς από πραγματική εμπειρία. Λειτουργούν άμεσα, αλλά δεν αποτελούν άμεση λύση, καθώς προσδίδουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Από το πρώτο ψεγάδι κι έπειτα, κάθε μέρα, για μια ζωή. Και έχουμε τρεις γενιές προσώπων για να το αποδείξουμε». Η σειρά προϊόντων Mario Badescu Skin Care έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο από συντάκτες ομορφιάς, celebrities και εμπειρογνώμονες, ενισχύοντας τη φήμη του Mario Badescu ως μια σειρά που αποτελείται από αξιόπιστα προϊόντα για την επιδερμίδα.

Σήμερα, το brand έχει εξελιχθεί σε ένα salon με 36 δωμάτια και μια σειρά 200 προϊόντων παγκοσμίως, με την αξία του να παραμένει αναλλοίωτη, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα. Η φιλοσοφία του για απλή και αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας παραμένει σταθερή, με τους απανταχού λάτρεις του brand να ακολουθούν πιστά κάθε νέα του δημιουργία.

MARIO BADESCU

Η σειρά προϊόντων Mario Badescu Skin Care είναι διαθέσιμη στα παρακάτω καταστήματα Hondos Center:

Αθήνα: HC Ομόνοια, HC Ερμού, HC Γλυφάδα, HC Χαλάνδρι, HC Περιστέρι, HC Καλλιθέα, HC Κολωνάκι, HC Αγία Παρασκευή, HC Τσαμαδού Πειραιάς, HC Μπουμπουλίνας Πειραιάς, HC Κηφισιά, HC Αμπελόκηποι, HC Μαρούσι, HC Νέα Σμύρνη, HC Αιγάλεω, HC Νέα Ερυθραία, HC Παγκράτι & HC Σπάτα. Θεσσαλονίκη: HC Αριστοτέλους, HC Εύοσμος Απολλώνια Πολιτεία. Υπόλοιπη Ελλάδα: HC Λάρισα, HC Βόλος, HC Πάτρα, HC Ρόδος, HC Μύκονος, HC Χαλκίδα, HC Κόρινθος & HC Ηράκλειο Κρήτης

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: