Ηaáls A/W 23-24: “Play with Shadows”

Μια συλλογή που παίζει με σκιές και αντιθέσεις δημιουργώντας ένα ευφάνταστο ενδυματολογικό κολάζ σε γήινους χρωματικούς τόνους.

Elle 02 Οκτ. 23
Ηaáls A/W 23-24: “Play with Shadows”

Το λαμπερό μεσογειακό φως του καλοκαιριού παραχωρεί τη θέση του στο μελαγχολικό ήλιο του χειμώνα ο οποίος παρόλο που κρύβεται πίσω από τα γκρι σύννεφα του ουρανού συνεχίζει να μας χαμογελά. Από αυτό το οπτικό παιχνίδισμα γεννιούνται ιδιαίτερες σκιάσεις που αντανακλούν μία νοσταλγική χρωματική παλέτα. Για την τρίτη και πολυαναμενόμενη χειμερινή συλλογή του ελληνικού brand Ηaáls, η σχεδιάστρια και καλλιτεχνική διευθύντρια Σοφία Τιριακίδου παίζει με σκιές και αντιθέσεις δημιουργώντας ένα ευφάνταστο ενδυματολογικό κολάζ σε γήινους χρωματικούς τόνους που εναρμονίζεται με την πολύπλευρη καθημερινότητα.

Ηaáls

Με έμπνευση από την κομψή αισθητική απλότητα που χαρακτηρίζει τα ανεπανάληπτα καρέ του διάσημου φωτογράφου μόδας Ίρβινγκ Πεν αλλά και τις γεωμετρικές σκιάσεις που δημιουργούνται όταν το φυσικό φως αγκαλιάζει κεραμικά σκεύη και στοιχεία της φύσης, η Σοφία σχεδία σε κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Στον πυρήνα αυτής της ολοκαίνουριας συλλογής βρίσκονται οι γλυπτές,body-consciousσιλουέτες που αποκαλύπτουν, διακριτικά, σημεία του γυναικείου σώματος, όπως το top ‘Kaia’, αλλά και πολυμορφικά κομμάτια, όπως η ψηλόμεση παντελόνα ‘Lexie’ και το μακρύ παλτό‘Electra’στο χρώμα της μόκας, ιδανικά για όλες της ώρες της ημέρας.

Ηaáls

Ακολουθώντας την εκλεπτυσμένη σχεδιαστική φιλοσοφία τουbrand, η συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024διαμορφώνει τηνενημερωμένηcapsuleγκαρνταρόμπατης σύγχρονης γυναίκας: εφαρμοστά top μ εcut-outs λεπτομέρειες, θελκτικά φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα, άνετα T-shirt και φούτερ από ποιοτικές πρώτες ύλες είναι μεταξύ τωνmust-haves. Αυτό το νέο σχεδιαστικό αφήγημα έρχεται να συμπληρώσει τη φίνα, μίνιμαλ αισθητική του brand Ηaáls για την οποία έχει ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας συλλογή και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δημιουργική του πορεία που ξεδιπλώνεται δυναμικά μπροστά του.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT