Ηaals: Το girly “κάλεσμα” για την παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής μαγιό και resort-wear

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο μυρωδιές λεβάντας από τον κήπο και γυναικείες συζητήσεις.

Elle 28 Ιουν. 23
Ηaals: Το girly “κάλεσμα” για την παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής μαγιό και resort-wear

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στο κεντρικό ατελιέ του πολύ γνωστού brand HAALS στο Χαλάνδρι η σχεδιάστρια του Σοφία Τιριακίδου υποδέχθηκε τις καλεσμένες της από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και τηλεοπτικό κλάδο, έχοντας την ευκαιρία να τις συστήσει από κοντά την νέα συλλογή της για το Καλοκαίρι 2023, που όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες ενθουσίασε το κοινό. Και πώς να μην αποτελέσει επιτυχία η παρουσίαση της νέας συλλογής, αφού το Ηaáls και συγκεκριμένα η σχεδιάστρια εμπνέεται από τη Μεσόγειο και τα φυσικά χρώματά της, διάχυτα στα πιο παρθένα παραθαλάσσια και χερσαία μέρη γύρω από αυτή.

haals

haals

Μην ξεχνάμε επίσης τη νοσταλγική και ρομαντική χροιά που εντοπίζεται στα σχέδια και τα χρώματα που προέρχονται από τον αχνό της θάλασσας, την αειφορία της βλάστησης, την απεραντοσύνη του ουρανού, τον ήλιο που ντύνει με χρυσάφι το νερό και τέλος, την αλμύρα που διαβρώνει και θωρακίζει τις στιγμές, κρατώντας τις ανεξίτηλες στο χρόνο. Ανεξίτηλες όπως η ποιότητα στο πέρασμα του χρόνου.

haals

 

Για όποιον αποτελεί ανακάλυψη το Ηaáls, πρόκειται για ένα Premium brand, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από τα χέρια των πλέων εμπείρων τεχνητών. Όλες οι δημιουργίες είναι σχεδιασμένες από τη designer του brand Σοφία Τιριακίδου, αντλώντας επιρροές από το κλασικό και διαχρονικό στυλ των 50΄s και τις minimal γραμμές, προσαρμοσμένα και εναρμονισμένα στο σήμερα. Η ελληνική επιρροή φυσικά αντικατοπτρίζεται και στο όνομα του brand που πρόκειται για μια σύνθετη λέξη προερχόμενη από τη λέξη 1. “Hellas” [ ˈhɛləs ], τόπος στον οποίο γεννήθηκε η ιδέα του brand και την αρχαία ελληνική λέξη 2. “ἅλς” [ háls ] που σημαίνει αλάτι – ιδιαίτερης σημασίας συστατικό – πηγή ζωής για τον άνθρωπο που νοστιμεύει τις στιγμές μας.

haals

Ανάμεσα στις καλεσμένες που έδωσαν το παρών στην girly παρουσίαση, βρέθηκαν οι Ελένη Τσολάκη, Εβελυν Καζατζόγλου, Μαρία Ηλιάκη, Νατάσσα Σκαφιδά και πολλές άλλες. Να σημειωθεί πως το υπέροχο candy bar με τις λεπτομέρειες από λεβάντα ήταν του Fresh, ενώ την επικοινωνία ανέλαβε η AD COMMUNICATIONS.

Περισσότερες φωτογραφίες από το event:

haals

Ελένη Τσολάκη – Άρτεμις Πάνου – Σταϊκούρα – Αντωνία Λαζαράκη – Αρετή Ντάρμα

 

haals

Μαρία Ηλιάκη

 

haals

Ευφροσύνη Πολυζώη

 

haals

Νατάσσα Σκαφιδά

 

haals

Φοίβη-Άννα Κρυστάλλη, Αλεξάνδρα Κρυστάλλη

Στην κεντρική φωτογραφία: ΗΈβελυν Καζατζόγλου και η σχεδιάστρια Σοφία Τιριακίδου 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
MHT