Ιππεύοντας προς τη νίκη: Η Ουκρανία έλαμψε στους αγώνες Longines EEF Series Athens 2023

Το πάθος της Longines για τα ιππικά αθλήματα χρονολογείται εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια και έχει τις ρίζες του στις αξίες της Παράδοσης, της Κομψότητας και των Επιδόσεων που μοιράζονται η μάρκα και αυτά τα αγωνίσματα.

Elle 15 Ιουν. 23
Ιππεύοντας προς τη νίκη: Η Ουκρανία έλαμψε στους αγώνες Longines EEF Series Athens 2023

Η Longines, ο Επίσημος Συνεργάτης και Επίσημος Χρονομέτρης των συναρπαστικών αγώνων Longines EEF Series της Αθήνας 2023, συνεχάρη με υπερηφάνεια και επιβράβευσε την Ουκρανία ως τον απόλυτο νικητή. Με φόντο το γραφικό σκηνικό του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου παρουσίασαν τις δεξιότητές τους μέσα σε τέσσερις ημέρες, προσφέροντας ένα μαγευτικό ιππικό θέαμα. Δράττοντας την ευκαιρία, η Ελβετική μάρκα ωρολογοποιίας παρουσίασε ένα μοντέλο από τη συλλογή The Longines Master ως επίσημο ρολόι της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια του 6ου σκέλους των αγώνων Longines EEF Series στην Αθήνα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική επίδειξη κορυφαίας κατηγορίας στην υπερπήδηση εμποδίων.

Longines

Ο συναρπαστικός αγώνας κορυφώθηκε την Κυριακή, 4 Ιουνίου, καθώς το χρυσό μετάλλιο απονεμήθηκε στην ομάδα της Ουκρανίας. Ακολουθώντας λίγο πιο πίσω, η ομάδα της Ελλάδας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο, με την ομάδα της Ιταλίας να κερδίζει άξια την τρίτη θέση.

Longines

Οι Ουκρανοί αθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Konstantin Zolin με τον Handing van de Bresser, Anastasia Bondarieva με τον Calder, Eduard Slobodeniuk με τον My Blue Pleasure dlve Z και τον Mykola Pylypeiko με τον Karat, επέδειξαν τις αξιοσημείωτες δεξιότητές τους, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς ποινής σε δύο γύρους και εξασφαλίζοντας την επιθυμητή πρώτη θέση στο βάθρο.

Ως Επίσημος Χρονομέτρης, η Longines ήταν πολύ υπερήφανη που χρονομέτρησε τις αξιοσημείωτες επιδόσεις αυτών των αθλητών σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Στους νικητές, δόθηκαν κομψά ρολόγια Longines από τον κ. Γιάννη Θεοφιλόπουλο, Brand Manager της Longines Greece.

Longines

Αυτή η έκδοση ήταν η ιδανική αφορμή για τους θεατές να ανακαλύψουν το Επίσημο Ρολόι της διοργάνωσης, το μοντέλο Moonphase από μια από τις εμβληματικές σειρές του που είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της στην ωρολογοποιία – τη σειρά The Longines Master Collection. Μετά την επιτυχία των ανδρικών μοντέλων της σειράς με τις φάσεις της σελήνης, η Longines ανέλαβε την πρόκληση να τοποθετήσει έναν δείκτη Moonphase σε μια κάσα των 34 mm και πέτυχε επιδέξια αυτό το τεχνικό επίτευγμα, διασφαλίζοντας παράλληλα την εξαιρετική έκφραση της κομψότητας των γυναικείων ρολογιών. Αυτός ο γεμάτος ζωντάνια συνδυασμός τεχνικής πολυπλοκότητας και καθαρής γυναικείας κομψότητας θα δελεάσει τις γυναίκες που επιθυμούν να ακολουθήσουν τόσο την εξαιρετική ωρολογοποιία όσο και το διαχρονικό στιλ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: