Και φέτος το Πάσχα, η Lidl Ελλάς χαρίζει αγάπη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Η Lidl Ελλάς δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζει το έργο του Οργανισμού «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής».

Elle 14 Απρ. 22
Και φέτος το Πάσχα, η Lidl Ελλάς χαρίζει αγάπη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Από τις 14 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 27 Απριλίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Πασχαλινό Τσουρέκι» αξίας 1,99€, η Lidl Ελλάς προσφέρει 0,50€ στον Οργανισμό «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», ώστε να συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2013, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες. Έχει ως σκοπό τη θέσπιση ισχυρών θεμελίων για την εδραίωση προτύπων κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και την προώθηση της έννοιας της κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και συνοχής στη χώρα μας, κάνοντας την αγάπη πράξη. Έτσι σήμερα στηρίζει, για σίτιση και καθημερινές ανάγκες 101 ιδρύματα, συσσίτια και ενδιάμεσους φορείς.

Η Lidl Eλλάς στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δικτύου από το 2019, δωρίζοντας χρήματα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών της ΜΚΟ Φάρος του Κόσμου και προϊόντα για τους συμπολίτες μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας, ενώ το 2020 προσέφερε 50.000€ για την επέκταση της δράσης του Δικτύου, που αφορά στη στήριξη ιδρυμάτων, φορέων και συσσιτίων, στον Νομό Αττικής. Ακόμη, από το 2020 τρέχει η Συνέργεια Προσφοράς και Αγάπης με την εταιρεία, το Δίκτυο και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), όπου η πρώτη προβαίνει σε δωρεά τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά, συνολικής αξίας 100.000€ τον χρόνο, τα οποία παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α., συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς και αυτό το αποδεικνύει η εταιρεία καθημερινά με πράξεις.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr
twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/lidlhellas


Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT