Νέα συλλογή FENDI CASA: Ουσιαστική, Τολμηρή και Διορατική

Η νέα συλλογή FENDI CASA αναδεικνύει τον δημιουργικό και καινοτόμο κόσμο του διάσημου ιταλικού οίκου.

Elle 23 Μαρ. 21
Νέα συλλογή FENDI CASA: Ουσιαστική, Τολμηρή και Διορατική

Η νέα συλλογή FENDI CASA χαρακτηρίζεται από γεωμετρικά στοιχεία, έντονα χρώματα, χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του οίκου και ένα δημιουργικό πνεύμα που ανανεώνει τους δεσμούς με τον κόσμο της μόδας.

Η συλλογή ανοίγει νέους ορίζοντες στο design, αφού κάθε έπιπλο μπορεί να εξατομικευτεί μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στον διαφορετικό τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Καναπέδες και κεφαλάρια κρεβατιών με πολλαπλά στοιχεία, πολυθρόνες με επιλογή χρώματος, υφάσματος και μεταλλικών στοιχείων, δίνουν χώρο σε απεριόριστη δημιουργικότητα, επεκτείνουν και ενισχύουν το ύφος της συλλογής.FENDI CASA

Οι ρίγες Pequin, τα χαρακτηριστικά μοτίβα Millerighe και Astuccio εφαρμόζονται με νέα οπτική, ενώ οι περίφημες δερμάτινες δημιουργίες της FENDI CASA ανανεώνονται με τεχνικές νέας γενιάς διατηρώντας τη ζωντάνια του χρώματος, το στυλ και την αντοχή.

FENDI CASA

Η χρωματική παλέτα, έτσι όπως παρουσιάστηκε η συλλογή στην τελευταία έκθεση του Παρισιού, παίζει με αντιθέσεις. Οι ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ συνδυάζονται με τα φωτεινά χρώματα των αξεσουάρ, πουφ και των μικρών τραπεζιών: έντονο μπλε, πράσινο, πορτοκάλι της πάπρικας, κόκκινο και σαφράν.

FENDI CASA

Η νέα συλλογή FENDI CASA αναδεικνύει τον δημιουργικό και καινοτόμο κόσμο του διάσημου ιταλικού οίκου. Θα τη βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: