Ο Θοδωρής Κυριακίδης είναι ο νέος Head Chef στο εστιατόριο Grandma’s του boutique hotel Liostasi, στην Ιο

Ο Θοδωρής Κυριακίδης θα ακολουθήσει την ελληνική φιλοσοφία του εστιατορίου δίνοντας τη δική του σύγχρονη ματιά και βάζοντας τη δημιουργική του πινελιά.

Elle 31 Μαρ. 23
Ο Θοδωρής Κυριακίδης είναι ο νέος Head Chef στο εστιατόριο Grandma’s του boutique hotel Liostasi, στην Ιο

ο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του Liostasi με την πανοραμική θέα στο λιμάνι της Ίου, εντάσσεται και η νέα συνεργασία με τον chef Θοδωρή Κυριακίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα head chef του Grandma’s.

Θοδωρής Κυριακίδης

Ο Θοδωρής Κυριακίδης θα ακολουθήσει την ελληνική φιλοσοφία του εστιατορίου δίνοντας τη δική του σύγχρονη ματιά και βάζοντας τη δημιουργική του πινελιά. Έτσι, τα νέα μενού θα περιέχουν πιάτα πλούσια σε κυκλαδίτικα στοιχεία και ευφάνταστες ιδέες ενώ βασικό ρόλο θα διαδραματίσει ο πολυβραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου, που για μια ακόμα χρονιά συμμετέχει, συμβουλευτικά, στην ομάδα του Liostasi.

Θοδωρής Κυριακίδης

Ο Θοδωρής Κυριακίδης είναι ένας νέος, δημιουργικός chef, που τον γνωρίσαμε στο «Βαρούλκο» όπου είχε αναλάβει καθήκοντα Head chef. Η μαγειρική του εμπειρία του επέτρεψε να αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στο τριάστερο «Mirazur», καθώς και στο δυάστερο «La Réserve Paris» αποκτώντας σημαντική επαφή με την γαλλική, υψηλή, γαστρονομία. Το φετινό καλοκαίρι, στο εστιατόριο Grandma´s, αποτυπώνεται η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT