Στο TV5MONDEplus μπορούμε να ανακαλύψουμε τους πιο φανταστικούς κόσμους για τα παιδιά

Τα παιδιά ξεκινούν το νέο έτος με χαρά αλλά και με μπόλικη φαντασία παρέα με το TV5MONDEplus!

Elle 11 Ιαν. 23
Στο TV5MONDEplus μπορούμε να ανακαλύψουμε τους πιο φανταστικούς κόσμους για τα παιδιά

Από τα αξέχαστα κινούμενα σχέδια των Στρουμφ έως τον μυστικό πράκτορα Μπουγιού και από τον φανταστικό κόσμο της Aλίξ και των Υπέροχων έως το μικρό ξωτικό Γουίσμο : ελάτε να εξερευνήσουμε φανταστικούς κόσμους για τους μικρούς μας φίλους, παρέα με το TV5MONDEplus.

 

Τα Στρουμφάκια

TV5MONDEplus

 

Τα Στρουμφάκια είναι έτοιμα για ολοκαίνουργιες περιπέτειες γεμάτες δράση και ξεκαρδιστικά γέλια ! Όλο το χωριό έχει στρουμφόρεξη για γιορτή, όμως προσοχή στον διαβολικό μάγο Δρακουμέλ και την ύπουλη γάτα του Ψιψινέλ.

(Διαθέσιμη από τις 19 Ιανουαρίου)

Μπουγιού

Ο Μπουγιού, ένα συνηθισμένο μικρό αγόρι, στην πραγματικότητα ζει μία μυστική ζωή ! Χάρη στο μαγικό του τάμπλετ, φέρνει πίσω τον πλούτο της Αφρικής τον οποίο κλέβει ένας πλούσιος συλλέκτης.

Γουίσμο

TV5MONDEplus

Εξοπλισμένο με το μαγικό του σακίδιο, το μικρό ξωτικό Γουίσμο ταξιδεύει στον κόσμο των παραμυθιών και των μύθων της Ευρώπης, από την αρχαιότητα μέχρι τον 20ο αιώνα.

Η Aλίξ και οι Υπέροχοι

TV5MONDEplus

Κάτω από τη σκάλα της, η Aλίξ ανακαλύπτει ένα πέρασμα που οδηγεί σε έναν φαντασιακό κόσμο στον οποίο ζουν ο Σαπελιέ και οι φίλοι του, οι Υπέροχοι. Θα ζήσουν μαζί τις πιο απίθανες περιπέτειες.

Ραντεβού στην εφαρμογή και στο tv5mondeplus.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT