Η Tezenis παρουσιάζει την Fitness Studio συλλογή

Η sporty-casual collection για το 2024.

Elle 27 Φεβ. 24
Η Tezenis παρουσιάζει την Fitness Studio συλλογή

Η Τezenis, το νεανικό, pop brand του Oniverse group, ικανό να αποτυπώνει τις τάσεις που επικρατούν, παρουσιάζει τη νέα Fitness Studio συλλογή με μια sporty-casual πλευρά.

Συνδυάζοντας την άνεση με τη μόδα, το brand παρουσιάζει μια συλλογή σχεδιασμένη έτσι ώστε να δίνει μια extra πινελιά στυλ στις προπονήσεις, και να συντροφεύει τις μέρες ξεκούρασης.

Tezenis

Η εμφάνιση είναι αθλητική, όμως με λεπτομέρειες και κοψίματα που ακολουθούν τις τάσεις. Κομμάτια με cut-out κεντήματα, καθώς και crop tops και παντελόνια με κορδόνια, κάνουν τη συλλογή ευέλικτη και κατάλληλη για κάθε σιλουέτα.

Τα υφάσματα είναι άνετα, ευχάριστα στο άγγιγμα και σχεδιασμένα να επιτρέπουν ελευθερία στην κίνηση, σε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ sportwear και everyday wear.

Tezenis

Η επιλογή της χρωματικής παλέτας, σε αρμονία με τις τάσεις του 2024, αποτελεί σήμα κατατεθέν της συλλογής. Αναδεικνύοντας το “less is more”, η υπερβολή αντικαθίσταται από φυσικούς τόνους μαζί με το κλασικό μαύρο και το λευκό, για μια συλλογή της Tezenis σχεδιασμένη για στιγμές αφιερωμένες στον εαυτό μας.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: