Θέλεις ευελιξία πληρωμής για τα νέα σου κουφώματα; My Windows EasyPay από την ALUMIL σε συνεργασία με την tbi bank!

H ALUMIL έχει πάντα τη λύση!

Elle 31 Οκτ. 23
Θέλεις ευελιξία πληρωμής για τα νέα σου κουφώματα; My Windows EasyPay από την ALUMIL σε συνεργασία με την tbi bank!

Η ALUMIL, η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, συμβάλλοντας στο να ξεπεραστεί το σημαντικό εμπόδιο της ρευστότητας για πολλά νοικοκυριά, που επιθυμούν την αντικατάσταση των παλιών τους κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.

Το My Windows EasyPay είναι μια νέα πρωτοβουλία, που έχει στόχο την οικονομική διευκόλυνση των πελατών της εταιρείας στη διαδικασία της εγκατάστασης των νέων τους κουφωμάτων και πορτών εισόδου. Πιο συγκεκριμένα, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την tbi bank, παρέχει ευέλικτη χρηματοδότηση έως και 10.000€, με το πλάνο πληρωμών να προσαρμόζεται σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του κάθε ενδιαφερόμενου και να αποπληρώνεται σε σταθερές μηνιαίες δόσεις (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα). Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό της χρηματοδότησης, εφόσον εγκριθεί, εκταμιεύεται άμεσα και κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό- οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας- του πελάτη. Όσο για τη διαδικασία, αυτή γίνεται 100% ψηφιακά, από κινητό ή υπολογιστή, προσφέροντας ευκολία και άνεση κατά την ολοκλήρωση της.

ALUMIL

Μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος My Windows EasyPay, η ALUMIL σε συνεργασία με την tbi bank αποδεικνύουν πως όχι απλώς προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά, κυρίως, αφουγκράζονται τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και ανταποκρίνονται σε αυτές άμεσα για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου μέλλοντος.

ALUMIL

Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που προσφέρει το My Windows EasyPay και κάντε ένα αποφασιστικό βήμα για τα νέα σας κουφώματα!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: