Το flagship κατάστημα της The Body Shop στην Ερμού, αναβαθμίστηκε στο νέο βιώσιμα σχεδιασμένο Changemakers’ Workshop

Το νέο Changemaker’s Workshop είναι ένα σημείο συνάντησης για τους changemakers και προσφέρει μια πλήρως διαδραστική εμπειρία ομορφιάς.

Elle 09 Οκτ. 23
Το flagship κατάστημα της The Body Shop στην Ερμού, αναβαθμίστηκε στο νέο βιώσιμα σχεδιασμένο Changemakers’ Workshop

Το νέο κατάστημα της The Body Shop στην Ερμού, είναι πλήρως βιώσιμα σχεδιασμένο, με ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά ενώ οι 100% ανακυκλωμένοι πάγκοι δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένο πλαστικό. Το σύνολο του καταστήματος είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ανακτημένα υλικά που ανακυκλώνονται για επαναχρησιμοποίηση, όπως το ανακτημένο ξύλο και υλικά που έχουν δημιουργηθεί εκ νέου από την επαναχρησιμοποίηση υλικών, όπως πλαστικά κιβώτια αποθήκευσης που εμπεριέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό. Επιπλέον, χρησιμοποιείται και ξύλο με πιστοποίηση από την Forest Stewardship Council που προέρχεται από την υπεύθυνη αειφορική δασική διαχείριση. Ακόμα και η πρόσοψη από αλουμίνιο του καταστήματος έχει σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο για να διασφαλιστεί η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του καταστήματος.

The Body Shop

Το νέο βιώσιμο Changemakers’ Workshop είναι η αποτύπωση στην πράξη του πράσινου μετασχηματισμού της Τhe Body Shop, με σκοπό την ενεργειακή οικονομία και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος των καταστημάτων της. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το νέο Changemaker’s Workshop είναι ένα σημείο συνάντησης για τους changemakers και προσφέρει μια πλήρως διαδραστική εμπειρία ομορφιάς.

The Body Shop

Πρόκειται για ένα ζωντανό, διαδραστικό μέρος που μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα της The Body Shop και να εξερευνήσετε παράλληλα τις μοναδικές ιστορίες των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα πολύτιμα συστατικά της εταιρείας και παράλληλα ένα μέρος για να μοιραστείτε ιδέες και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε μαζί, να εκφράσουμε τη γνώμη μας ειλικρινά και ανοιχτά για να υποστηρίξουμε κοινωνικά θέματα, να υπερασπιστούμε μία άποψη και να πάρουμε θέση ενάντια στην αδικία.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: