Το πολυαναμενόμενο 38mm Khaki Field Murph έφτασε!

Όταν το μικρό, είναι μεγάλο.

Elle 09 Δεκ. 22
Το πολυαναμενόμενο 38mm Khaki Field Murph έφτασε!

Το αγαπημένο διάσημο ρολόι χειρός που ήρθε στη ζωή μας το 2019 ως ένα κομμάτι της ιστορίας του κινηματογράφου και είναι γνωστό από τους θαυμαστές ως «Murph», τώρα στεγάζεται σε μια συμπαγή κάσα των 38 mm. Η Hamilton, βάζοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινότητας των φίλων των ρολογιών, στο επίκεντρο της προσέγγισής της, αποκαλύπτει το Khaki Field Murph 38 mm, μια μικρότερη έκδοση του εμβληματικού μοντέλου της μεγάλης οθόνης.

Khaki Field Murph

Khaki Field Murph

Από την καθοριστικής σημασίας κυκλοφορία του Khaki Field Murph, της αναπαραγωγής των 42 mm του εμβληματικού κινηματογραφικού ρολογιού και ενός από τα πιο διάσημα ρολόγια ταινιών επιστημονικής φαντασίας, οι πιστοί φίλοι της Hamilton λαχταρούσαν για μια μικρότερη έκδοση. Μάλιστα, μας είπαν ακριβώς τι ήθελαν. «Φτιάξτε οπωσδήποτε την έκδοση 38 mm του Murph. Πολύς κόσμος το θέλει». «Πότε βγαίνει το Murph 38 mm;» «38 mm Murph ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!» «Hamilton, ακούς; » Και ναι, το άκουσαν!

Khaki Field Murph

Το νέο Khaki Field Murph είναι μια πολυαναμενόμενη νέα ερμηνεία του αναγνωρίσιμου design του “Murph’s”. Με την κάσα των 38 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, το εξαιρετικά ευανάγνωστο μαύρο καντράν, τους φινιρισμένους δείκτες με επικάλυψη Super- LumiNova® σε μπεζ vintage στιλ και το μαύρο δερμάτινο λουράκι, αυτή η νέα έκδοση αντικατοπτρίζει τους βασικούς αισθητικούς κώδικες του προκατόχου της

Khaki Field Murph

Khaki Field Murph

Το Khaki Field Murph 38 mm τροφοδοτείται από τον αυτόματο μηχανισμό H10 που διαθέτει αυτονομία ενέργειας 80 ωρών, και είναι ορατός από το καπάκι της κάσας. «Η κοινότητα των φίλων των ρολογιών Hamilton είναι εξαιρετικά παθιασμένη και γνωρίζει αυτό που κάνουμε», λέει ο Vivian Stauffer, Hamilton International CEO. «Αναγνωρίζουμε τη σημασία της ενεργού συμμετοχής σε συζητήσεις για να ερχόμαστε σε επαφή με τους θαυμαστές μας, να κατανοούμε τις ανάγκες τους και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους. Το 38mm ‘Murph’ αποτελεί παράδειγμα της φιλοσοφίας μας».

Khaki Field Murph

Khaki Field Murph

Το ρολόι που κάποτε αιχμαλώτισε τις καρδιές των οπαδών των ρολογιών Hamilton επιστρέφει τώρα σε μια ευέλικτη έκδοση, ελκυστική για όσους είναι ερωτευμένοι με μικρότερα ρολόγια. Μερικές φορές, τα καλά πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT