Τρεις ξεχωριστές βραδιές στο χρώμα του μπλε του κοβαλτίου από την La Prairie στο Ωδείο Αθηνών

Με αφορμή τη νέα ανακάλυψη των επιστημόνων της La Prairie, που ακούει στον όνομα Skin Caviar Nighttime Oil, ο πολυτελής οίκος ομορφιάς μας χάρισε τρεις νύχτες ντυμένες στο μπλε χρώμα του κοβαλτίου.

Elle 21 Οκτ. 21
Τρεις ξεχωριστές βραδιές στο χρώμα του μπλε του κοβαλτίου από την La Prairie στο Ωδείο Αθηνών

Η La Prairie, ο Ελβετικός Οίκος καλλυντικών, συνώνυμο της τόλμης και της πολυτέλειας για τέσσερις περίπου δεκαετίες, προσκάλεσε φίλες, λάτρεις του brand και συνεργάτιδες, σε μια μοναδική συνάντηση της τέχνης, της γαστρονομίας και της ομορφιάς στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Οι νύχτες ήταν ντυμένες στο χρώμα του μπλε του κοβαλτίου και αφιερωμένες στη νέα ανακάλυψη των επιστημόνων της La Prairie, SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL.

La Prairie

Η La Prairie μεταμόρφωσε την αίθουσα Ω2 του ιστορικού Ωδείου Αθηνών και καλωσόρισε τις καλεσμένες στον κόσμο της La Prairie, σε νύχτες αφιερωμένες στο μπλε του κοβαλτίου. Οι βραδιές ήταν μια ωδή στην τέχνη, την ομορφιά και την γαστρονομία και αποτέλεσαν μια μοναδική εμπειρία για όλες τις παρευρισκόμενες.

Οι βραδιές ξεκινούσαν με το ηλεκτρονικό βιολί της Eva Presley, η οποία προσέφερε ένα μοναδικό show και με τις ηλεκτρονικές της μελωδίες συνόδευε τις καλεσμένες, κατά τη διάρκεια που εκείνες απολάμβαναν στο welcome area το cocktail τους, ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση και εμπνευσμένο από την συλλογή SKIN CAVIAR και το μπλε του κοβαλτίου. Στον ίδιο χώρο, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόκληρη την συλλογή SKIN CAVIAR και να γνωρίσουν το νέο λανσάρισμα της La Prairie.

La Prairie
Στη συνέχεια, περνώντας μέσα από μια φαντασμαγορική κουρτίνα υδρατμού, οι κυρίες οδηγούνταν στον χώρο του δείπνου, όπου τους περίμενε ένα exclusive μενού Υψηλής Γαστρονομίας 6 πιάτων, με κύριο συστατικό το χαβιάρι. Το μενού επιμελήθηκε αποκλειστικά για τον Οίκος της La Prairie ο βραβευμένος chef Γκίκας Ξενάκης και το εστιατόριο Aleria που για τις δημιουργίες τους εμπνεύστηκαν από την συλλογή SKIN CAVIAR και την φιλοσοφία του Οίκου.

La Prairie

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι κυρίες Άλκιστις Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη και Ιωάννα Δάρα από την Γρ. Σαράντης, αποκλειστικό Διανομέα του Οίκου La Prairie στην Ελλάδα. Μάλιστα, η κυρία Σάρλη, έδωσε μια εξαιρετική και ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία, την ταυτότητα του Οίκου, αλλά και το νέο SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL, με στόχο οι καλεσμένες να γνωρίσουν τον Οίκο ακόμα καλύτερα.

La Prairie

Στο τέλος του δείπνου, ο Οίκος της La Prairie προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες το νέο καινοτόμο SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL, με στόχο να το γνωρίσουν, να το δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν τη θαυματουργή δράση του χαβιαριού και να ολοκληρώσουν τη βραδινή τελετουργία περιποίησης SKIN CAVIAR.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT