Valentine’s Story: Στην Intimissimi, η γιορτή των ερωτευμένων είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία σχεδόν παραμυθένια διάθεση

Η Intimissimi γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποκαλύπτοντας τον αισθησιασμό των lingerie και της γυναίκας που τα φοράει.

Elle 01 Φεβ. 23
Valentine’s Story: Στην Intimissimi, η γιορτή των ερωτευμένων είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία σχεδόν παραμυθένια διάθεση

Valentine pink, digital turquoise, powder white και ο διαχρονικός αισθησιασμός του μαύρου: Στην Intimissimi, η γιορτή των ερωτευμένων είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία σχεδόν παραμυθένια διάθεση με τα floral να πλαισιώνουν τη ρομαντική συλλογή.

Intimissimi

Intimissimi

Ένα παραμύθι που διαδραματίζεται σε βικτωριανή αρχιτεκτονική, ένα μαγικό μέρος όπου οι αντανακλάσεις του νερού, το άρωμα των φρεσκοανθισμένων λουλουδιών και το φως του ήλιου που περνάει μέσα από τα κλαδιά, είναι τα βασικά στοιχεία που μας αποκαλύπτουν τη συλλογή. Η διαρκώς παρούσα δαντέλα είναι χρωματισμένη με νέες αποχρώσεις όπως valentine pink και είναι διακοσμημένη με χρυσά κρικάκια, επικαλυπτόμενες τιράντες και διαφανείς λεπτομέρειες.

Επιπλέον, η Intimissimi αναβιώνει τη δαντέλα με το digital turquoise, αλλά ενισχύει το σχέδιο με γεωμετρικά κεντήματα και φωτεινές χρυσές πινελιές. Τέλος, το μαύρο τούλι εμπλουτίζεται με κεντήματα με μοτίβα από κορδέλα: τρίγωνα σουτιέν, ζαρτιέρες και κορμάκια δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη θηλυκότητα που είναι ωστόσο σαγηνευτική όταν φοριέται με ένα έντονο κόκκινο μεταξωτό κιμονό.

Intimissimi

Intimissimi

Η Intimissimi γιορτάζει τον έρωτα αποκαλύπτοντας τον αισθησιασμό των lingerie και της γυναίκας που τα φοράει. Μία αληθινή γιορτή της αγάπης και των χρωμάτων που θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλη την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες. Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT