Βρήκαμε το νέο σουτιέν που προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη, όλους τους σωματότυπους και όλα τα cups

Το νέο σουτιέν της Yamamay, «Principessa Super Bra», είναι έχει σίγουρα μια θέση στη συλλογή σου.

Elle 21 Οκτ. 21
Βρήκαμε το νέο σουτιέν που προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη, όλους τους σωματότυπους και όλα τα cups

Η Yamamay καλωσορίζει το Φθινόπωρο με ένα νέο project αφιερωμένο στην καινοτομία, σε όλες τις γυναίκες και τη βιωσιμότητα: το «Principessa Super Bra» είναι το νέο σουτιέν χωρίς μπανέλες, υπέρ-αναπνεύσιμο, υπέρ-ελαστικό, εξαιρετικά άνετο και υπερ-καινοτόμο. Με απίστευτη εφαρμογή που αναδεικνύει το σώμα και προσαρμόζεται στις σωματικές αλλαγές, καθιστώντας το ένα προϊόν μακράς διαρκείας.

σουτιέν

Αυτό το έργο είναι η απάντηση στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που η Yamamay αποφάσισε να αντιμετωπίσει δυναμικά και αποτελεσματικά. Για λόγους μείωσης των αποβλήτων, η μάρκα σχεδίασε ένα σουτιέν το οποίο, χάρη στο καινοτόμο ελαστικό του ύφασμα αλλά και συγχρόνως χωρίς μπανέλες και χωρίς ραφές. Δημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνολογίας συγκόλλησης PresBond και καταφέρνει να καλύψει 25 μεγέθη cups σε μόλις τρία μεγέθη (S-M-L). Παράλληλα εξασφαλίζει απίθανη άνεση, κράτημα κι ευελιξία, ενώ είναι πολύ ελαφρύ. Πρόκειται για ένα σουτιέν εξαιρετικά προσαρμόσιμο στις σωματικές αλλαγές. Ως εκ τούτου, αυτή η ευελιξία θα αυξήσει τις πωλήσεις ενώ θα βοηθήσει στη μείωση των επιστροφών από τις διαδικτυακές πωλήσεις, καθώς και στη μείωση των αποθεμάτων.

σουτιέν

«Γνωρίζουμε πολύ καλά το γυναικείο σώμα, αφού εδώ και είκοσι χρόνια σχεδιάζουμε, κατασκευάσουμε και αναπτύσσουμε συλλογές εσωρούχων για να τα φορούν και να τ’ απολαμβάνουν όλες τις γυναίκες. Αυτό το νέο σουτιέν ανταποκρίνεται σε δύο βασικές ανάγκες: πρώτον, να στηρίξουμε τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να δεχτούν κάθε φυσική αλλαγή που μπορεί να προκύψει, παρέχοντας ένα προϊόν μακράς διάρκειας που ταιριάζει στο σώμα τους και δεύτερον, να περιορίσουμε τα απόβλητα υιοθετώντας ένα φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό» Barbara Cimmino, CSR Director της Yamamay.

Το σουτιέν Principessa διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com σε μαύρο και μπρονζέ και συνδυάζεται με όλα τα κομμάτια της σειράς Principessa, επίσης ελαστικά και χωρίς ραφές, ενώ είναι αόρατα κάτω από ρούχα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT