Ένα fashion event που δεν πρέπει να χάσετε

Αυτό το Σάββατο, επισκεφτείτε το concept store Graffito στο Κολωνάκι και γνωρίστε από κοντά τα πιο ενημερωμένα κομμάτια της μόδας.

Elle 11 Νοε. 16
Ένα fashion event που δεν πρέπει να χάσετε

Shopping και brunch, ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο. Το concept store Graffito στην οδό Σόλωνος, σας προσκαλεί αύριο Σάββατο 12 Νοέμβρη στη 1 το μεσημέρι, στο πρώτο fashion event του χειμώνα. Εκεί θα δείτε νέες υπέροχες συλλογές ρούχων, αξεσουάρ και διακόσμησης που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και το χώρο σας, απολαμβάνοντας παράλληλα λαχταριστά σνακ, γλυκά, ζεστό καφέ και εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού.

Μην ξεχάσετε να γνωρίσετε από κοντά και τη Fall/Winter 2016-17 collection του brand Vathos Apparel, ένα ελληνικό label με οικολογική συνείδηση που χρησιμοποιεί μόνο 100% οργανικό βαμβάκι για την παραγωγή των ρούχων. Έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα cropped tops, τις culottes και τις πουκαμίσες με τη μίνιμαλ γραμμή και τις γήινες αποχρώσεις. Η δημιουργός του Vathos Apparel, Βασιλική Συμεωνίδη θα βρίσκεται εκεί και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς σχέδιο.

Info: Σόλωνος 34, Αθήνα, www.facebook.com/graffito.gr.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT