Έξι διάσημοι ντιζάινερ μεταμορφώνουν τα αξεσουάρ του οίκου Louis Vuitton

Το γαλλικό brand συμπληρώνει 160 χρόνια στο χώρο της μόδας και το γιορτάζει με μια συλλεκτική εκδοχή της κλασικής κολεξιόν Monogram.

Elle 12 Σεπ. 14
Έξι διάσημοι ντιζάινερ μεταμορφώνουν τα αξεσουάρ του οίκου Louis Vuitton

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές Καρλ Λάγκερφελντ και Κριστιάν Λουμπουτέν, ο βραβευμένος ντιζάινερ Μαρκ Νιούσον, η φωτογράφος Σίντι Σέρμαν, ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι και η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Comme des Garçons Ρέι Καβακούμπο αποδέχτηκαν την πρόσκληση του γαλλικού label και έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα στη συλλογή Monogram, με το εμβληματικό μονόγραμμα LV.

Το αποτέλεσμα είναι ευφάνταστο και εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel Καρλ Λάγκερφελντ παρουσίασε έναν πολυτελή σάκο του μποξ, ο Μαρκ Νιούσον sporty σακίδια με πολύχρωμες λεπτομέρειες, η Ρέι Καβακούμπο και ο Φρανκ Γκέρι ανατρεπτικές τσάντες, ενώ η Σίντι Σέρμαν μια βαλίτσα για μακιγιάζ.

Την παράσταση έκλεψε και η πρόταση του μετρ των παπουτσιών Κριστιάν Λουμπουτέν, ένα καρότσι με κόκκινες λεπτομέρειες, όπως ακριβώς και η σόλα που έχουν οι πολυτελείς γόβες με την υπογραφή του. «Στόχος μου είναι οι γυναίκες που επιλέγουν τις δημιουργίες μου να δείχνουν glamorous ακόμα και όταν κάνουν τα ψώνια τους» σχολίασε ο ίδιος.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν διάσημα μοντέλα, ενώ τα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν στις 15 Οκτώβρη.

Info: uk.louisvuitton.com


 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT