Απολαύστε το καυτό show των Tezenis στη Βερόνα

Ταξιδέψαμε στην Ιταλία μαζί με το κορυφαίο beachwear brand και ανακαλύψαμε από κοντά όλες τις τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2017.
 

Elle 07 Απρ. 17
Απολαύστε το καυτό show των Tezenis στη Βερόνα

Το αμφιθέατρο του Calzedonia Group μεταμορφώθηκε σε έρημο για τις ανάγκες του catwalk, αποδεικνύοντας πως όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Η συλλογή Summer 2017 έμοιαζε με ένα ταξίδι μέσα από καλειδοσκόπιο, ένα ταξίδι στο καλοκαίρι της TEZENIS. Μια επιδραστική σκηνή με έμπνευση τους αμμόλοφους της ερήμου και το σύγχρονο festival τοπίο, λειτούργησε ως πύλη μέσα από την οποία πέρασαν τα μοντέλα για να περπατήσουν στην πασαρέλα αλλά και οι special performers για την παράστασή τους οn stage.

Η ελευθερία γίνεται το κυρίαρχο συναίσθημα, αυτό που μας συνοδεύει στις διακοπές και τα
on the road ταξίδια μας, αλλά ήταν και το στοιχείο που χαρακτηρίζει και την εμφάνιση των μοντέλων στην πασαρέλα, δεν ήταν ένα απλό catwalk αλλά μία extravaganza χρωμάτων, μουσικής και ταλέντου.
 
Στην σκηνή, η μόδα εναλλασσόταν με τα μουσικοχορευτικά δρώμενα των performers ως ένα αληθινό, ζωντανό, απροσδόκητο event. To χρώμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, με τις φωτεινές αποχρώσεις να κάνουν αίσθηση τόσο στη συλλογή όσο και στο makeup και τα μαλλιά των μοντέλων (το hair-styling έγινε από την COTRIL).

Το σκηνικό φωτίστηκε με ψυχεδελικά neon lights, δημιουργώντας μια αληθινή χρωματική πανδαισία. Tα νέα καλοκαιρινά κομμάτια παρουσιάστηκαν ως festival looks με καλοκαιρινά αξεσουάρ, συνθέτοντας ιδανικά outfits για ένα summer party στην παραλία.
 
Tα ζεστά, γήινα χρώματα κυριάρχησαν σε κροσέ λεπτομέρειες και συνδυάστηκαν με ελαφριές υφές, φαρδιά φορέματα και σορτς με crop tops. Το navy trend επιστρέφει με star prints, ρίγες και μπαντάνες ενώ η δόση της καλοκαιρινής απόδρασης στα νησιά μεταφέρεται μέσα από stylish εμπριμέ με φοίνικες και γεωμετρικά μοτίβα φουλ του χρώματος. Tο military look φωτίζεται με πινελιές κίτρινου και κόκκινου του βατόμουρου με έμπνευση την Κούβα.
Βολάν και πλέξεις δίνουν τον τόνο, χαρίζοντας ένα νεανικό, μοντέρνο look σε μία ζωντανή δίνη χρωμάτων.
 
Η πεμπτουσία της εικόνας του καλοκαιριού 2017, το ροζ φλαμίνγκο έρχεται στην Tezenis collection σε ένα key item που θα γίνει το iconic must-have της σεζόν. Tα εσώρουχα ως εξώρουχα γίνονται ολοένα και περισσότερο το σημείο-κλειδί στο Tezenis outfit’s. Έτοιμες να μπείτε στον κόσμο της Tezenis;

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT