Αυτά τα λουκ θα σας κάνουν να ξαναερωτευτείτε τις UGG

H σούπερ σταρ της μόδας Rosie Huntington μέσα από την τελευταία καμπάνια του brand αποδεικνύει πως υπάρχει και μια μπότα UGG για κάθε στιγμή της ημέρας. Κλέψτε ιδέες από τους συνδυασμούς της.

Elle 22 Νοε. 16
Αυτά τα λουκ θα σας κάνουν να ξαναερωτευτείτε τις UGG

Στο γραφείο, στο club ή στις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου; Οι μπότες UGG ταιριάζουν παντού γι' αυτό και δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα καμιάς ενημερωμένης fashionista. Χάρη στο μοντέρνο διαχρονικό στυλ και τη μαλακή υφή τους, αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο για  άνετες street style εμφανίσεις στα βήματα της μόδας.

Φέτος το brand γιορτάζει τα 37 του χρόνια και επαναλανσάρει την Classic Boot, με τη βοήθεια της Rosie Huntington, ένα από τα κορυφαία style icons με περισσότερους από 6,4 εκατ. followers στο Instagram. Η Rosie Huntington επέλεξε όλες τις νέες εκδοχές της Classic Boot, -την Abree Short, την Classic II, την McKay, την Classic Cuff short και την Classic Slim- κάνοντας τους δικούς της ευφάνταστους συνδυασμούς. Έτσι τη βλέπουμε να φορά τις μπότες με καμπαρντίνα, lingerie φόρεμα, cropped παντελόνι με κοντό τοπ, δερμάτινη φούστα με T-shirt, αλλά και με σορτς, αποδεικνύοντας πως οι UGG είναι το κομμάτι-κλειδί που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε περίσταση. Ακόμα, στην καμπάνια του label εμφανίζεται με το απόλυτο λουκ του χειμώνα, φορώντας ένα slip dress με σουέντ πανωφόρι και τις UGG της σε γκρι τόνο.

Η ανανεωμένη Classic Boot, με τη σόλα από Treadlite που απορροφά τους κραδασμούς και το προστατευτικό υλικό Scotchgard που απωθεί λεκέδες και νερό, θα γίνει το must-have του χειμώνα. Φορέστε τες στο κρύο, στα χιόνια, ακόμα και στη βροχή χωρίς κανένα φόβο.

Η Rosie ήταν πάντα πιστή φαν των UGG γι' αυτό και δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με ένα παγκόσμιο brand που έχει αγαπηθεί τόσο όσο η UGG. Όταν ξεκίνησα το modeling ένα από τα πρώτα πράγματα που αγόρασα ήταν ένα ζευγάρι κλασσικές μπότες UGG, γιατί για μένα το παν είναι η άνεση. Η ανανεωμένη Classic Boot προσφέρει την ίδια άνεση αλλά με ένα μοντέρνο σχεδιασμό για τις πιο εντυπωσιακές street style εμφανίσεις, σχολιάζει.

«Η ανεπιτήδευτη κομψότητα της Rosie σε συνδυασμό με την αγάπη της για την UGG την καθιστούν την ιδανικότερη πρέσβειρα, καθώς η αυτοπεποίθηση, το στυλ και ο προσιτός χαρακτήρας της αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του brand. Με καταγωγή από την Αγγλία αλλά με τόπο διαμονής το Μαλιμπού, η Rosie προσωποποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον σύγχρονο, καθημερινό τρόπο ζωής στην Καλιφόρνια. Με μεγάλη μας χαρά την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της UGG®», δήλωσε ο Dave Powers, Πρόεδρος της Deckers Brands.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT