Γνωρίστε την επιτυχημένη μπλόγκερ Blair Eadie

Φωτίζει τους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα πολύχρωμα outfits της. Γι’ αυτό και το atlantic-pacific.blogspot.com φιγουράρει στις τοπ επιλογές μας.

Elle 31 Ιουλ. 16
Γνωρίστε την επιτυχημένη μπλόγκερ Blair Eadie

Στο λύκειο ψηφίστηκε η πιο καλοντυμένη του σχολείου της. Από τότε ήξερε πώς να παίζει το στυλ στα δάχτυλα. Πριν δημιουργήσει το προσωπικό της online ημερολόγιο, εργαζόταν για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο της μόδας ως στέλεχος πωλήσεων (merchandiser), μεταξύ άλλων για την αλυσίδα καταστημάτων GAP και για τον οίκο Tory Burch. Η ίδια μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, μετακόμισε όμως στη Νέα Υόρκη ακολουθώντας το σύντροφό της Άντριου και κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα του μπλογκ της.

Οι εμφανίσεις της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Οι colour-block συνδυασμοί της, τα φλόραλ φορέματα, τα oversized καπέλα και τα θηλυκά παλτό μάς εμπνέουν και γίνονται πάντα viral από τις μεγαλύτερες fashion ιστοσελίδες του πλανήτη. Οι γυναίκες σίγουρα ονειρεύονται να αποκτήσουν την πλούσια συλλογή της από καπιτονέ τσάντες Chanel. Μέσα από το account της στο Instagram αποτυπώνεται και η μεγάλη αδυναμία της στα λουλούδια, αφού ανεβάζει σχεδόν καθημερινά υπέροχα ανθισμένα μπουκέτα, που γεμίζουν την οθόνη του smartphone μας με… ρομαντική διάθεση. Επίσης θαυμάζουμε την ικανότητά της να κάνει ποδήλατο φορώντας δωδεκάποντα…

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT