Διάσημοι ντιζάινερ σχεδιάζουν για την Κέιτ Μίντλετον

Η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το πρώτο της παιδί τον ερχόμενο Ιούλιο, και άνθρωποι από το χώρο της μόδας προτείνουν outfits ειδικά για τις αναλογίες της.

Elle 19 Μαΐ. 13
Διάσημοι ντιζάινερ σχεδιάζουν για την Κέιτ Μίντλετον

Τώρα που η κοιλιά της Κέιτ Μίντλετον έχει μεγαλώσει αρκετά, δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που θα ήθελαν να βάλουν την υπογραφή τους στα ρούχα εγκυμοσύνης της. Οι στυλιστικές της επιλογές έχουν επηρεάσει συχνά τις τάσεις της μόδας, θέτοντας ψηλά τον πήχη. Διάσημοι δημιουργοί, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ και η Νίνα Ρίτσι, αλλά και κορυφαίοι οίκοι μόδας, μεταξύ αυτών οι Chloé, DKNY και Vera Wang, παρουσίασαν εντυπωσιακές δημιουργίες ειδικά για τη Μίντλετον.

Υπέροχα φορέματα με βολάν ή με παιχνιδιάρικα prints, αλλά και υπέρκομψες τουαλέτες σε κλασική γραμμή για βραδινές εμφανίσεις συνθέτουν την ιδανική γκαρνταρόμπα για τη δούκισσα.

Η Ντόνα Κάραν ανέφερε χαρακτηριστικά για το σχέδιό της: «Το στυλ της Κέιτ Μίντλετον είναι εκλεπτυσμένο και διαχρονικό. Το φόρεμα αυτό είναι κατάλληλο για κάθε στάδιο της ζωής της, κατά τη διάρκεια ή και μετά την εγκυμοσύνη της».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT