Η Κάμερον Ντίαζ παρουσιάζει τη δική της συλλογή με αξεσουάρ

Η λαμπερή σταρ μάς αποκαλύπτει ένα ακόμα ταλέντο της σχεδιάζοντας μια κολεξιόν με παπούτσια και τσάντες για το brand Pour La Victoire.

Elle 10 Σεπ. 14
Η Κάμερον Ντίαζ παρουσιάζει τη δική της συλλογή με αξεσουάρ

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών celebrities, η Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μόδα βάζοντας την υπογραφή της σε μια συλλογή με αξεσουάρ. Η ηθοποιός, η οποία ξεχωρίζει με το μίνιμαλ στυλ της στο κόκκινο χαλί, προτίμησε να παραμείνει πιστή στην αισθητική της. Στόχος της ήταν να δημιουργήσει κομμάτια που παντρεύουν την άνεση με την κομψότητα και, όπως δηλώνει, τα κατάφερε.

«Αν βρω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα με το οποία μπορώ να περπατήσω σε όλη την πόλη, τότε δεν τα αποχωρίζομαι. Διαφορετικά προτιμώ τα φλατ. Λατρεύω επίσης τις ψηλές μπότες, αφού κολακεύουν τα πόδια. Αυτό που ήθελα ήταν να σχεδιάσω παπούτσια ευκολοφόρετα» σχολίασε η ίδια. Η σειρά της για το brand Pour La Victoire περιλαμβάνει δερμάτινα μποτάκια σε γκρι ή μαύρο, πέδιλα με χρωματιστές λεπτομέρειες και τσάντες για όλες τις ώρες. Μπορείτε να τα ανακαλύψετε στο www.pourlavictoire.com.
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT