Η Κέιτ Μος ομορφαίνει τα smartphones μας

Η σταρ του μόντελινγκ έχει κάνει σχεδόν τα πάντα. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την εταιρεία Carphone Warehouse, πρόκειται να κυκλοφορήσει τη συλλογή Kate Moss Accessories Collection με αξεσουάρ για κινητά και τάμπλετ. 

Elle 02 Ιουλ. 13
Η Κέιτ Μος ομορφαίνει τα smartphones μας
«Το κινητό ολοκληρώνει το στυλ μου, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας μου, όπως η τσάντα ή τα παπούτσια μου. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν πολλές επιλογές σε  αξεσουάρ για smartphones» δήλωσε η Μος για το νέο της εγχείρημα. «Πρόθεσή μου ήταν να αντιμετωπίσω αυτή τη νέα  συνεργασία σαν οποιοδήποτε άλλο fashion project έχω αναλάβει μέχρι σήμερα» συνέχισε. «Έτσι συμμετείχα στο σχεδιασμό. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις κάθε φορά το όραμά σου να παίρνει τη μορφή ενός προϊόντος που φτάνει στον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή, στο στάδιο της επιλογής των υλικών, μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς ήθελα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα τα κομμάτια να έχουν κάτι από μένα προσωπικά».

Το top model δούλευε από κοινού με τους ανθρώπους της εταιρείας για την προετοιμασία της συλλογής επτά μήνες περίπου.

Τα αξεσουάρ της Kate Moss Accessories Collection θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα Carphone Warehouse σε όλο τον κόσμο, αλλά και στο online shop του brand carphonewarehouse.com 

 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT