Η Μπιγιονσέ ξαπλώνει στη σεζλόνγκ της Η&M

Είναι πλέον γεγονός: η διάσημη σταρ θα είναι το πρόσωπο της καλοκαιρινής καμπάνιας της H&M. 

Elle 22 Μαρ. 13
Η Μπιγιονσέ ξαπλώνει στη σεζλόνγκ της Η&M
Η Μπιγιονσέ πόζαρε στο φακό του διάσημου φωτογραφικού διδύμου Ινέζ βαν Λαμσβέερντε και Βινούντ Ματαντίν, σε μια εξωτική παραλία στις Μπαχάμες. Φορούσε μαγιό και αέρινες δημιουργίες από την καλοκαιρινή συλλογή της H&M. Μάλιστα για την περίσταση ηχογραφήθηκε και ένα νέο τραγούδι, το Standing On The Sun, όπως ακριβώς έγινε και για την αντίστοιχη χειμερινή καμπάνια του label με πρωταγωνίστρια τότε τη Λάνα ντελ Ρέι. 
 
«Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα της H&M επειδή είναι προσιτά σε όλους. Επίσης λάτρεψα το concept της καμπάνιας, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τα στοιχεία της φύσης -φωτιά, νερό, γη και αέρας- προκειμένου να περιγράψει τα ποικίλα συναισθήματα των γυναικών» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπιγιονσέ. Και πρόσθεσε: «Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία σε ένα τροπικό νησί. Ένιωσα περισσότερο σαν να γυρίζω το καινούριο βιντεοκλίπ μου, παρά σαν να συμμετέχω σε διαφημιστικό». 
 
Από την άλλη πλευρά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σουηδικού brand Ντόναλντ Σνάιντερ δήλωσε: «Η καλοκαιρινή καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Μπιγιονσέ είναι επική. Συνδυάζει τη φαντασία με το γκλάμουρ, τη θεατρικότητα με μια παραδεισένια αίσθηση. Ήταν υπέροχο να τη βλέπεις να τα κάνει όλα αβίαστα, χωρίς να προσπαθεί καν. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 
 
Οι πρώτες φήμες γι' αυτή τη συνεργασία είχαν κυκλοφορήσει  τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στο Twitter με σχόλια που άφηναν υπονοούμενα γι' αυτό το project.
 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT