Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ βραβεύει τη Ναταλία Βοντιάνοβα

Στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων DVF, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, η σταρ του μόντελινγκ θα τιμηθεί για το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο.
 

Elle 20 Μαρ. 13
Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ βραβεύει τη Ναταλία Βοντιάνοβα

H Βοντιάνοβα θα λάβει το Inspiration Award, το οποίο, από το 2010 που ξεκίνησε ο θεσμός των Βραβείων DVF, δίνεται σε γυναίκες της μόδας που επιδεικνύουν αξιοθαύμαστο κοινωνικό έργο. Η σταρ του μόντελινγκ θα βραβευτεί για την ίδρυση και τη λειτουργία του φιλανθρωπικού οργανισμού Naked Heart Foundation, ο οποίος στηρίζει παιδιά φτωχών οικογενειών στη Ρωσία.

Μέσω αυτού, η Βοντιάνοβα έχει χρηματοδοτήσει τη δημιουργία 90 και πλέον παιδότοπων σε υποβαθμισμένες περιοχές της χώρας της, καθώς και μια σειρά από κέντρα που προσφέρουν βοήθεια σε άπορα παιδιά ή οικογένειες με οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα.

Τα Βραβεία DVF χρωστούν την ύπαρξή τους στη σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και έχουν σκοπό να αναδείξουν προσπάθειες γυναικών που αποτελούν πρότυπο για τη σημερινή κοινωνία. Προσωπικότητες οι οποίες από τη θέση που κατέχουν προσπαθούν με το δικό τους τρόπο να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

«Νιώθω την Νταϊάν σαν μητέρα μου. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πόσο παθιασμένα δουλεύω γι' αυτό το σκοπό», δήλωσε η Βοντιάνοβα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT