Κάντε… κλικ στον οίκο Missoni

Το ιταλικό brand εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουριο online shop και σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε.

Elle 31 Μαρ. 13
Κάντε… κλικ στον οίκο Missoni

Ο οίκος Missoni δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να ανακαλύψουν τις κολεξιόν, αλλά και να αποκτήσουν τις δημιουργίες του μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του. Το νέο missoni.com προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν κομμάτια από αντρικές, γυναικείες και παιδικές συλλογές, καθώς και είδη παραλίας. Η ιστοσελίδα περιέχει επίσης αποκλειστικά φιλμ, backstage υλικό και φωτογραφίες από τη διαφημιστική καμπάνια του οίκου.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια Άντζελα Μισόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν οίκο να διαθέτει ένα online store, το οποίο θα είναι ενεργό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο παγκοσμίως. Πιστεύω πως το e-shop πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του, ώστε να μην εξυπηρετεί απλώς τις πωλήσεις, αλλά και τη μόδα, το στυλ και τη φιλοσοφία του brand».

Το νέο e-store του οίκου θα είναι διαθέσιμο στα ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά, ιαπωνικά και ρωσικά, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής αλλά και της Ασίας να αποκτήσουν τα κομμάτια του. Ανακαλύψτε το στο www.missoni.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT