Κenzo x H&M: Δείτε το εντυπωσιακό fashion show στη Νέα Υόρκη

Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Jean-Paul Goude, η πολυαναμενόμενη κολεξιόν έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk. Στην front-row συναντήσαμε τους πιο λαμπερούς celebrities. Πάρτε μια γεύση...

Elle 20 Οκτ. 16
Κenzo x H&M: Δείτε το εντυπωσιακό fashion show στη Νέα Υόρκη

Υπό τους ήχους του remix του Express Yourself τα μοντέλα ανέβηκαν στην πασαρέλα φορώντας τις δημιουργίες της συλλογής Kenzo x H&M, με την υπογραφή των Carol Lim και Humberto Leon. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία:μέσα από ανατρεπτικούς συνδυασμούς, χρώματα και prints ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα ανάλογα με την προσωπικότητά του.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του σόου ανέλαβε ο κορυφαίος φωτογράφος Jean Paul Goude. Το σόου παρακολούθησαν διάσημοι celebrities όπως η Lupita Nyong'o, η Sienna Miller και η Chloe Sevigny. Ανάμεσα στις δημιουργίες ξεχωρίσαμε τα oversized φορέματα με τα ντεσέν, τις ολόσωμες φόρμες με τα zebra prints, τα shearling τζάκετ και τα υπέροχα αξεσουάρ.

Η συλλογή KENZO x H&M θα διατίθεται σε πάνω από 250 καταστήματα H&M παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο από τις 3 Νοεμβρίου.

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT