Μία ημέρα από τη ζωή του Καρλ Λάγκερφελντ

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνά, πώς εμπνέεται για τις δημιουργίες του και πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του; Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel μοιράζεται μαζί μας ένα τυπικό 24ωρο από την καθημερινότητά του, με το χαρακτηριστικό πάντα χιούμορ του.

Elle 07 Ιουν. 16
Μία ημέρα από τη ζωή του Καρλ Λάγκερφελντ

8.00: «Η ώρα που ξυπνάω. Κοιμάμαι πάντα επτά ώρες, ποτέ παραπάνω, φορώντας ένα μακρύ λευκό πουκάμισο από ποπλίνα που δημιούργησε για μένα ο οίκος Hilditch & Key. Είναι εμπνευσμένο από ένα σχέδιο του 17ου αιώνα. Φτιάχνω δύο smoothies με σκόνη πρωτεΐνης, σοκολάτα και μήλα στον ατμό. Τίποτα άλλο. Επίσης από το πρωί μέχρι το βράδυ πίνω Coca Cola light, μπορεί να ξυπνήσω και μέσα στη νύχτα μόνο γι' αυτό. Κάθομαι στο παράθυρό μου με θέα στο Σηκουάνα και το Μουσείο του Λούβρου και σχεδιάζω. Παράλληλα κάνω όνειρα, αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής. Διαβάζω επίσης εφημερίδες, αμερικανικές, γαλλικές, αγγλικές και γερμανικές».

11.00: «Τα μαλλιά μου είναι γκρι και όχι κατάλευκα. Γι' αυτό τα ψεκάζω καθημερινά με το ξηρό σαμπουάν της Klorane».

12.00: «Γεμίζω την μπανιέρα μου με νερό και με ένα προϊόν που το κάνει πιο ήπιο και μαλακό. Το βρίσκω σε παριζιάνικο οίκο».

16.00: «Φοράω ένα κοστούμι από την αντρική συλλογή του οίκου Dior. Ο κόσμος νομίζει πως επιλέγω κάθε μέρα το ίδιο, στην πραγματικότητα όμως έχω αυτό το σχέδιο σε πολλές εκδοχές. Αναχωρώ με τον σοφέρ μου για το ατελιέ της Chanel. Στη διάρκεια της διαδρομής κοιτάζω πάντα από το παράθυρο το Παρίσι. Δεν με κουράζει ποτέ η θέα».

17.00: «Μου αρέσει να πηγαίνω αργά στο γραφείο, νιώθω σαν να κάνω την εμφάνισή μου σε πρεμιέρα. Μένω εκεί μέχρι το βράδυ, συζητώ με την ομάδα τα σχέδιά μου, τους δείχνω τα σκίτσα μου».

21.00: «Δεν μου αρέσουν οι κοινωνικότητες. Άλλωστε οι περισσότεροι φίλοι μου δεν ζουν πια ή δεν έχουν τις αντοχές να βγαίνουν. Πηγαίνω για δείπνο στο La Maison du Caviar ή στο Rue des Saints-Pères. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, γι' αυτό δεν τρώω ποτέ μεσημεριανό».

00.00: «Παίζω με τη γάτα μου τη Σουπέτ. Αυτή δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι, όταν λείπω τη φροντίζει η οικονόμος μου. Είναι μια κακομαθημένη πριγκίπισσα».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT