Μαγιό που μυρίζουν ελληνικό καλοκαίρι

Το brand Mitos επιστρέφει στις ρίζες του και αντλεί έμπνευση από την μυθολογία, τη λαϊκή τέχνη και την πλούσια αρχιτεκτονική της χώρας μας για τη νέα του συλλογή Symmetry.

Elle 21 Απρ. 17
Μαγιό που μυρίζουν ελληνικό καλοκαίρι

O Mitos συνεχίζει να ξετυλίγεται και αυτό το καλοκαίρι προκαλώντας όλες τις fashionistas σε ένα ταξίδι κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο, εκεί όπου το απέραντο γαλάζιο και το λευκό έχουν τον πρώτο λόγο. Γιατί η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα, σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν κάτι ξεχωριστό. Για την ολοκαίνουρια κολεξιόν του Symmetry, το επιτυχημένο ελληνικό brand αντλεί την έμπνευσή του  μυθολογία, τη λαϊκή τέχνη και την πλούσια αρχιτεκτονική, προτείνοντας πραγματικά μοναδικά μπικίνι και ολόσωμα που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Η συλλογή Symmetry διαπερνάται από τη δύναμη της συμμετρίας, σαν τις πέτρες που οι τεχνίτες δουλεύουν με μαεστρία για ώρες, δημιουργώντας περίτεχνα και εντυπωσιακά χάρη στην απόλυτη συμμετρία τους σχέδια σε σκεπές, τοίχους και αυλές παραδοσιακών σπιτιών. Σαν τις πολύχρωμες βελονιές που σχηματίζουν ευφάνταστα γεωμετρικά σχέδια στα υφαντά και τις φορεσιές των ντόπιων γυναικών των νησιών μας. Σαν τους ελληνικούς μύθους που πλέκονται αριστοτεχνικά μέχρι να επέλθει ισορροπία, μια θεία τάξη πραγμάτων. Τριγωνικά και κυβικά μοτίβα, παράλληλες και τεμνόμενες γραμμές, καθαρές γεωμετρικές φόρμες κεντώνται πάνω σε πολυτελή υλικά με χιλιάδες βελονιές στα χρώματα της γης, του μυθικού μπλε και του εκθαμβωτικού λευκού της Ελλάδας.

Τη νέα συλλογή μαγιό από κομψά μπικίνι, αριστοκρατικά ολόσωμα και νεανικά bandeau και bralets -όλα με ονόματα δανεισμένα από δυναμικές γυναίκες της ελληνικής μυθολογίας (Ariadne), θεότητες (Artemis) και ελληνικά νησιά (Chios)- συμπληρώνει μια ολοκληρωμένη συλλογή beachwear που περιλαμβάνει καφτάνια, κιμονό, φορέματα, τοπ και παρεό σχεδιασμένα για να ντύσουν με αέρινη αύρα τις πιο πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης του φετινού καλοκαιριού.

Info: www.mitoswimwear.com.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT