Μαθήματα ζωής από τη Diane von Furstenberg

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας είναι μια γυναίκα που μας εμπνέει με τη δυναμική προσωπικότητα, το classy στυλ και το ταλέντο της να επανεφευρίσκει τον εαυτό της. Απόδειξη; Έχει καταφέρει να διαγράψει μια πορεία στο χώρο που ξεπερνά τα 40 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτη... Τώρα μοιράζει μερικές από τις πολύτιμες συμβουλές της. Κρατήστε σημειώσεις...

Elle 14 Σεπ. 16
Μαθήματα ζωής από τη Diane von Furstenberg

Πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας
«Έζησα στα 70's, μια τρελή δεκαετία που όλες οι γυναίκες φορούσαν ψεύτικες βλεφαρίδες και έκαναν έντονο μακιγιάζ. Μην δίνετε σημασία στα σχόλια. Αν σας αρέσει να βάφεστε τότε κάντε το».

Πηγαίνετε ένα ταξίδι μόνες
«Να θυμάστε πως η σχέση σας με τον εαυτό σας, είναι η πιο ισχυρή της ζωής σας. Αφοσιωθείτε σε αυτή και δώστε της το χρόνο που χρειάζεται. Τι καλύτερο από λίγες ημέρες μοναξιάς σε ένα άγνωστο μέρος όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για εσάς;».

Κρατήστε ημερολόγιο
«Εγώ προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο. Στις μέρες μας όμως κάτι αντίστοιχο είναι το Instagram. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε στο μέλλον όλες τις περιπέτειες της ζωής σας».

Μην το παρακάνετε με τα μαλλιά σας
«Αποφύγετε τις δραστικές αλλαγές αν θέλετε η κουπ σας να παραμείνει υγιής και λαμπερή για πάντα. Εγώ για παράδειγμα δεν τα βάφω ποτέ, επιλέγω να κάνω μόνο χένα».

Τολμήστε
«Ζήστε στο έπακρο την κάθε στιγμή, μη φοβάστε να αρπάξετε ευκαιρίες και να ανοίξετε πόρτες ακόμα και αν αποτύχετε».

Προσέξτε τη διατροφή σας
«Προσθέστε στην καθημερινότητά σας πολλά φρούτα και λαχανικά, αποφύγετε τη ζάχαρη και το αλεύρι. Είμαστε ό,τι τρώμε».

Βρείτε το στυλ σας
«Μέχρι τα 30 θα πρέπει να έχετε ανακαλύψει το λουκ που σας ταιριάζει. Αναρωτηθείτε, τι δείχνει ωραίο επάνω σας ή ποια κομμάτια συμβαδίζουν με την προσωπικότητά σας».

Να φοράτε αντιηλιακό
«Μην το ξεχνάτε ποτέ. Η επιδερμίδα μας χρειάζεται προστασία».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT