Με αυτά τα εξωτικά μαγιό ανυπομονούμε για διακοπές

Η Yamamay μας ταξιδεύει στο συναρπαστικό Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι, στους αμμόλοφους της ερήμου Liwa και στο μαγευτικό νησί Sir Bani Yas, ένα φυσικό καταφύγιο άγριων ζώων με τροπική φύση και κρυστάλλινα νερά, μέσα από μια ακαταμάχητη συλλογή με μπικίνι και ολόσωμα.

Elle 20 Απρ. 17
Με αυτά τα εξωτικά μαγιό ανυπομονούμε για διακοπές

Έτοιμες για παραλία; Βρήκαμε όλα τα must-have των διακοπών στην beachwear κολεξιόν της Yamamay που κρύβει αμέτρητα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, καφτάνια, φορέματα, μπλούζες, σορτς και παντελόνια και πολλά άλλα. Απίθανες μείξεις από φως, σκιές, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα και έρημο, γίνονται το ιδανικό σκηνικό για τη νέα καμπάνια της Yamamay στην οποία πρωταγωνιστούν 3 hot σταρ της μόδας, η αισθησιακή Alexis Ren, με τους 10 εκατομμύρια followers στο Instagram, η πανέμορφη Alejandra Alonso, που ενσαρκώνει τέλεια το άγριο θηλυκό και η Alice Peneaca, το μοντέλο με την αστείρευτη θηλυκότητά

Στα πρώτα μοντέλα της συλλογής βασιλεύει το τζιν σε διάφορες μορφές, από μαγιό, σορτσάκια και σαλοπέτες, μέχρι τσάντες, νεσεσέρ και σανδάλια. Χαμηλόμεσα  μπικίνι σε 4 ιριδίζοντες χρωματισμούς και ολόσωμα μαγιό σε χρυσό, μαύρο και κόκκινο, είναι απαραίτητα για όσες λατρεύουν τα 70's και τα 80's. Shapewear μαγιό που ανασχηματίζουν τη σιλουέτα και εμπνέονται από τον κόσμο του αθλητισμού, σε υπέροχoυς double face χρωματισμούς και γρήγορο στέγνωμα.

Μοτίβα εμπνευσμένα από τις σαβάνες της Αφρικής, με άγρια ζώα, πουλιά και δέντρα, σε ασπρόμαυρα prints αλλά και σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Στη σειρά αυτή αναδεικνύεται απόλυτα η δύναμη των χρωμάτων, μια πολύχρωμη πανδαισία από prints που προτείνει ενδιαφέροντα mix and match κομμάτια και ταιριάζει απόλυτα με τα double faced σουτιέν της σειράς  JOLLY, σε φλούο χρωματισμούς που αναδεικνύουν το μαύρισμα.

Info: www.yamamay.com/en.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT