Μια αιθέρια συλλογή για μπαλαρίνες και όχι μόνο από τα Η&Μ Studio

Ο κόσμος του μπαλέτου εμπνέει το brand που μας συστήνει για την άνοιξη μια συλλογή που ξεχειλίζει από θηλυκότητα και ρομαντισμό.

Elle 02 Φεβ. 17
Μια αιθέρια συλλογή για μπαλαρίνες και όχι μόνο από τα Η&Μ Studio

Φανταστείτε μια μπαλαρίνα στα παρασκήνια, να συνδυάζει την παραδοσιακή στολή της με σπορ κομμάτια, για να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη αντιθέσεις. Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα πίσω από την ολοκαίνουρια κολεξιόν H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Η θηλυκότητα, και οι παραδοσιακές τεχνικές συναντούν τη χρηστικότητα, καθώς και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας του αθλητικού ρουχισμού, αποπνέοντας ένα φρέσκο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

«Αυτή η συλλογή στέλνει ένα θετικό μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Η γνώση του παρελθόντος συνδυάζεται με την ενέργεια του σήμερα και μας οδηγεί προς ένα νέο μέλλον», λέει η Pernilla Wohlfart, Επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M. Ξεχωρίσαμε το μακρύ νάιλον φόρεμα με την αθλητική πλάτη, το μεταξωτό ζακάρ τοπ, το ριγέ σύνολο και τη ροζ διάφανη μπλούζα. Την τελική πινελιά βάζουν φυσικά τα αξεσουάρ όπως Αναπαυτικά σανδάλια με λουράκια, δερμάτινες κορδέλες για τα μαλλιά και ίσια δερμάτινα slippers.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT