Μια ημέρα από τη ζωή του Giorgio Armani

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μας δίνει μια γεύση από το πρόγραμμά του, τη διατροφή του, τα αγαπημένα του στέκια και όλα όσα ομορφαίνουν την καθημερινότητά του.

Elle 25 Νοε. 16
Μια ημέρα από τη ζωή του Giorgio Armani

Ο Giorgio Armani έχει τη βάση του στο Μιλάνο, λατρεύει όμως και το Παρίσι γι' αυτό περνά εκεί τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Η ημέρα του ξεκινά από το διαμέρισμά του στο Saint Germain.

7 το πρωί: «Μόλις ξυπνάω κάνω γυμναστική, βάρη και 30' διάδρομο. Συνεχίζω με διατάσεις και ένα καλό μασάζ. Αμέσως μετά παίρνω το πρωϊνό μου, μια φέτα ψωμί με μέλι, γιαούρτι με φρούτα και αμύγδαλα και έναν καφέ. Μόλις βγω από το σπίτι πηγαίνω κατευθείαν στο Café de Flore, μου αρέσουν οι άνθρωποι εκεί και η ατμόσφαιρα. Βλέπω τις Παριζιάνες να περνούν και παρατηρώ το στυλ τους, έχουν μια σοφιστικέ κομψότητα, η μόδα είναι κάτι φυσικό για αυτές. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες».

10 το πρωί: «Κάνω μια βόλτα στην πόλη. Το Παρίσι το λατρεύω, έχει κάτι nordic δε νομίζετε; Είναι εντελώς διαφορετικό από τη Ρώμη. Κάνω μια στάση στη γέφυρα Pont Alexandre III και χαζεύω τη θέα, μοιάζει με καρτ ποστάλ. Περπατάω στη γειτονιά  St.-Germain-des-Prés, βλέπω τα γοητευτικά παλιά κτίρια ενώ από μακριά διακρίνεται ο Πύργος του Άιφελ. Πολλές φορές μπαίνω στο αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο, το L'Écume des Pages, και μετά παίρνω ένα σνακ από το Chez l'Ami Louis».

12 το μεσημέρι: «Φτάνω στο γραφείο μου στη Λεωφόρο Saint-Germain. Εκεί βρίσκεται και το Emporio Armani Caffè που πραγματικά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Τρώω πάντα ριζότο ή μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και μετά πηγαίνω στο showroom. Πάνω από το κατάστημα έχω και ένα πολύ μικρό στούντιο».

3 το μεσημέρι: «Εργάζομαι πυρετωδώς με την ομάδα μου. Ακόμα και μετά από 40 χρόνια στο χώρο, αγχώνομαι το ίδιο για κάθε σόου. Είναι μια μαγική στιγμή για εμένα. Δεν αντέχω αυτούς που το παίζουν κουλ».

6.30 το απόγευμα: «Αγοράζω διάφορα πράγματα για το σπίτι από τα μικρά μαγαζάκια στη Saint Germain. Μου αρέσει να χάνομαι στις γκαλερί της Rue Bonaparte και της Rue des Beaux-Arts. Γενικά δεν τρελαίνομαι για πάρτυ, γι' αυτό προτιμώ να καλώ κόσμο για δείπνο στο σπίτι. Το φαγητό είναι φυσικά ιταλικό, ένα πιάτο με μοτσαρέλα, ντομάτα, προσούτο και μέλι, ριζότο α λα Μιλανέζε, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και στο τέλος παγωτό. Θέλω να μεταδίδω το lifestyle μου στους άλλους».

10 το βράδυ: «Παρακολουθώ σειρές στο Netflix. Τώρα βλέπω το Narcos και το Πόλεμος και Ειρήνη του BBC. Μετά πέφτω για ύπνο».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT