Οι νέες πολύχρωμες It bags του οίκου Gucci

Με ένα βίντεο εμπνευσμένο από τον κύβο του Ρούμπικ παρουσιάζει ο ιταλικός οίκος τα αξεσουάρ από την pre-fall συλλογή 2014.

Elle 20 Ιουν. 14
Οι νέες πολύχρωμες It bags του οίκου Gucci

Η σειρά Bright Diamante αποτελείται από τσάντες που έχουν ήδη κερδίσει  τις εντυπώσεις και έχουν γίνει φετίχ των fashionistas. Τα αξεσουάρ σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μοντέρνας γυναίκας. Οι επιλογές είναι πολλές: φάκελοι, πουγκιά, αλλά και handle bags σε διάφορα μεγέθη, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η χρωματική παλέτα είναι πλούσια: από έντονο κίτρινο, φούξια, μπλε μέχρι μαύρο και άσπρο, ενώ υπάρχουν και εκδοχές επηρεασμένες από τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Αυτό που τις κάνει όμως να ξεχωρίζουν είναι το γνωστό μοτίβο «Diamante» στη δερμάτινη επιφάνειά τους, που επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ.

Η ίδια ρετρό αισθητική χαρακτηρίζει και ολόκληρη τη συλλογή του οίκου για το επόμενο φθινόπωρο. Μάλιστα κάποια από τα κομμάτια της κολεξιόν κάνουν την εμφάνισή τους στο πρωτότυπο βίντεο του label στο οποίο παρουσιάζονται οι καινούριες τσάντες. Το τραγούδι που ντύνει μουσικά αυτό το φιλμ μικρού μήκους είναι το Double Edge της Emika.

Δείτε εδώ την καμπάνια:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT