Οι πιο περιζήτητες γούνες τώρα έχουν ελληνική υπογραφή

Η εταιρία Alexquisite κέρδισε τις εντυπώσεις των πιο stylish γυναικών, αλλά και του παγκόσμιου οργανισμού γούνας, από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Απολαύστε τις δημιουργίες της, θα θέλετε σίγουρα να τις προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Elle 23 Νοε. 17
Οι πιο περιζήτητες γούνες τώρα έχουν ελληνική υπογραφή

Η γούνα είναι ένα διαχρονικό σύμβολο πολυτέλειας, ένα αντικείμενο-πόθου που ονειρεύονται οι γυναίκες, το πανωφόρι που θέλουν όλες για τις βραδινές τους εμφανίσεις. Μια ελληνική εταιρία ανεβαίνει δυναμικά στο χώρο και προκαλεί αίσθηση με τις δημιουργίες της, ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα όπως Fendi, Miu Miu, Balenciaga, Valentino.

H Alexquisite του Αλέξανδρου Κωτούλα έχει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συλλογή που πρέπει να ανακαλύψετε. Ο ίδιος ξεκίνησε την πορεία του στον οίκο Louis Vuitton, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα για ένα νέο ξεκίνημα, ιδρύοντας το δικό του label. Συνεργάζεται αποκλειστικά με μικρές ελληνικές βιοτεχνίες, μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Καστοριάς. Τα limited edition κομμάτια της κολεξιόν Alexquisite δημιουργούνται από έμπειρους τεχνίτες που ξέρουν καλά τα μυστικά της γούνας και αυτή ακριβώς η τεχνογνωσία φαίνεται στην ποιότητα των προϊόντων.

Τα κομμάτια Alexquisite αποτελούν μια πραγματική επένδυση, αφού δεν ακολουθούν τα εφήμερα trends, αλλά είναι διαχρονικά, θηλυκά και all-time classic, ολοκληρώνοντας μοναδικά ένα λουκ. Γι' αυτό και ο Αλέξανδρος Κωτούλας, πιστός στη φιλοσοφία του slow fashion χρησιμοποιεί μόνο φυσικό δέρμα και γούνα, υλικά που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε την καμπάνια Fur Now με τις υπέροχες δημιουργίες της εταιρίας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: