Ο Ελμπάζ στηρίζει τον Τζον Γκαλιάνο

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Lanvin εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Γάλλο σχεδιαστή που βρέθηκε στο περιθώριο λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς πριν από 2 χρόνια περίπου.

Elle 29 Μαρ. 13
Ο Ελμπάζ στηρίζει τον Τζον Γκαλιάνο

Σε πρόσφατη συνέντευξη ζητήθηκε από τον Αλμπέρ Ελμπάζ να πει την άποψή του για το πώς αντιμετώπισε ο κόσμος της μόδας τον Τζον Γκαλιάνο μετά την απομάκρυνσή του από τον οίκο Dior.
Παρόλο που ο Ελμπάζ απάντησε με διπλωματικό τρόπο, ήταν ξεκάθαρος και με τα λόγια του στήριξε την επιστροφή του Γκαλιάνο. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι ντροπή το γεγονός ότι ξεχνάμε τόσο εύκολα. Άλλωστε, όλες οι μεγάλες θρησκείες, χριστιανισμός, βουδισμός, ισλαμισμός, διδάσκουν τη συγχώρεση».

Ο Αλμπέρ Ελμπάζ δεν είναι ο μόνος που έχει στηρίξει τον Γκαλιάνο τους τελευταίους μήνες. Ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα  προσκάλεσε το σχεδιαστή στο ατελιέ του για να επιμεληθεί τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, ενώ οι Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα δήλωσαν πριν από καιρό: «Του ευχόμαστε καλή τύχη και να επιστρέψει γρήγορα στη μόδα. Πάντα θαυμάζαμε το ταλέντο του».

Άλλωστε και ο ίδιος ο Τζον Γκαλιάνο έχει απολογηθεί για τη συμπεριφορά του δηλώνοντας στο δικαστήριο του Παρισιού: «Ποτέ δεν είχα τέτοιες πεποιθήσεις, συγγνώμη για τη λύπη που προκάλεσε όλη αυτή η υπόθεση».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT