Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ ταξιδεύει στην Ολλανδία

Το μουσείο Kunsthal στο Ρότερνταμ κάνει μια αναδρομή στις haute couture δημιουργίες του γαλλικού οίκου από το 1970 μέχρι και σήμερα.

Elle 16 Απρ. 13
Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ ταξιδεύει στην Ολλανδία

Η έκθεση με τίτλο La Planète Mode Jean Paul Gaultier: De la Rue aux Étoiles στο μουσείο Kunsthal φιλοξενεί πάνω από 140 δημιουργίες του διάσημου οίκου. Όλα τα εκθέματα ξεχωρίζουν για τη θεατρική, αβανγκάρντ αισθητική που αποτυπώνεται στις κολεξιόν του Ζαν Πολ Γκοτιέ εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια.

Εκτός από τα κομμάτια και το βιντεοσκοπημένο υλικό από τα ντεφιλέ του οίκου Jean Paul Gaultier, οι επισκέπτες του μουσείου έχουν ακόμη την ευκαιρία να ανακαλύψουν καθετί που ενέπνευσε το σχεδιαστή, από ταινίες και συναυλίες μέχρι προσωπικότητες της σοουμπίζ, όπως η Μαντόνα και η Ντίτα βον Τιζ. Χάρη σε μια υπερσύγχρονη οπτικοακουστική τεχνική, τα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν κατά καιρούς στα σόου του οίκου… ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του κοινού.

Η έκθεση προς τιμήν του brand Jean Paul Gaultier, που φιλοξενείται ήδη στο μουσείο Kunsthal, θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαΐου. 
Infowww.kunsthal.nl

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT