Ο blogger Κωνσταντίνος Τζάχας μας δίνει 10+1 stylish προτάσεις που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη

Ο art-director του ELLE, founder του stylentonic.com και instagrammer @mrtzachas, που λατρεύει τη μόδα και εκφράζει τη δημιουργικότητά του μέσα από τη δουλειά και το blog του, μας μιλάει για όλα όσα τον εμπνέουν.

Elle 07 Απρ. 17
Ο blogger Κωνσταντίνος Τζάχας μας δίνει 10+1 stylish προτάσεις που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη

Μότο του όσον αφορά το στυλ είναι το «Να είσαι μοναδικός!». «Να φοράς ό,τι θέλεις αρκεί να το υποστηρίζεις. Να ντύνεσαι όπως θέλεις αρκεί να το κάνεις με αυτοπεποίθηση!». Του αρέσει να ενημερώνεται συνεχώς πάνω στο κεφάλαιο μόδα και σημαντικό κομμάτι αυτής του της αδυναμίας είναι και το προσωπικό του blog.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη μόδα ως ένα «κοκτέιλ» που τον εκφράζει. Είναι όπως τονίζει, ένας συνδυασμός του εφήμερου με το διαχρονικό και του κλασικού με το ακραίο. Η δημιουργικότητα, το χιούμορ, ο ερωτισμός, η ελευθερία που συνυπάρχουν και δένουν τόσο αρμονικά στη μόδα, με κάποιον τρόπο αποτελούν και στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Πέρα όμως από αυτό το μεγάλο και αγαπημένο κομμάτι της ζωής του, έχει και άλλα πράγματα, «καθημερινές χαρές» που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον ίδιο. Αγαπημένα μέρη, αρώματα, σειρές και γεύσεις… Δείτε λοιπόν τι αγαπά και μας προτείνει…

Follow him στο www.instagram.com/mrtzachas.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT