Παραμυθένια λουκ για τις μικρές πριγκίπισσες της ζωής σας

Τι ονειρεύεται μια λιλιπούτεια fashionista αυτό το Πάσχα; Υπέροχα κομμάτια από την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, που κάνουν το παραμύθι... πραγματικότητα.

Elle 10 Απρ. 17
Παραμυθένια λουκ για τις μικρές πριγκίπισσες της ζωής σας

Η ανοιξιάτικη περιπέτεια ξεκινά, με καλεσμένες όλες τις μικρές νεράιδες. Από τα ρομαντικά σύνολα για τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης έως τα όμορφα party dresses και τα σοφιστικέ κοστούμια για τις ειδικές περιστάσεις, στη νέα SS17 συλλογή, υπάρχει το ιδανικό ρούχο και αξεσουάρ για κάθε κορίτσι.

H daywear συλλογή για τις μικρές Monsooners διακρίνεται για μια εκλεκτική μίξη από μοναδικά σχέδια και πολυτελή υφάσματα, που χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη νότα σε κάθε ντύσιμο.

Η συλλογή των βαφτιστικών είναι γεμάτη νοσταλγία, με ανάλαφρα υφάσματα και ρομαντικά florals. Οι νεράιδες εμπνέουν τις εμφανίσεις με μακριά φορέματα με βολάν, πτυχώσεις και φρου φρου. Πριγκιπική δαντέλα, πέρλες και επιβλητικές διακοσμήσεις δίνουν ένα τελείωμα πολυτέλειας στη συλλογή. Κι επειδή το occasionwear χρειάζεται και τα αντίστοιχα αξεσουάρ για να αναδειχτεί, η συλλογή των Monsoon Children διαθέτει ξεχωριστά hair pieces, τσαντάκια και λαμπερά αξεσουάρ που θα κάνουν ακόμη πιο παραμυθένιο το outfit της μικρής Monsooner.

Αυτό το Πάσχα, κάνουν την επανεμφάνισή τους οι παιχνιδιάρικες κι άκρως κοριτσίστικες λαμπάδες των Accessorize που επιστρατεύουν pom poms, αξεσουάρ για τα μαλλιά, clutches με χρυσόσκονη και το κλασικό παιχνίδι “σχοινάκι” για να δώσουν στη μικρή Monsooner έναν σωστό πασχαλινό θησαυρό. Παρέα με τα αστραφτερά παπούτσια και ρούχα της νέας SS17 συλλογής, νονά και βαφτιστήρα θα βρεθούν ανάμεσα σε άπειρες girly επιλογές για το καθιερωμένο πασχαλινό δώρο.

Info: http://uk.monsoon.co.uk/, www.facebook.com/MonsoonChildrenGR.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT