Τα ελληνικά μαγιό που κάνουν θραύση

Μύρισε καλοκαίρι με την ολοκαίνουρια συλλογή MAAN για το 2017. Γεμίζουμε τις αποσκευές μας με τα ακαταμάχητα beachwear κομμάτια της Μαριλένας Ανδρεάδη και ξεκινάμε ήδη την αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές μας.

Elle 27 Απρ. 17
Τα ελληνικά μαγιό που κάνουν θραύση

Με έντονα στοιχεία από την αισθητική του απόηχου των Λονδρέζικων 90s, το νέο ελληνικό islandwear brand ΜΑΑΝ παρουσιάζει μία «ανήσυχη» συλλογή για το καλοκαίρι του 2017.

Το Λονδίνο του Damien Hirst, του Jarvis Cocker αλλά και της φωτογράφου Corinne Day που αιχμαλώτισε εμβληματικά με τον φακό της την Kate Moss,  αποτελούν την βασική έμπνευση για την φετινή συλλογή MAAN.

Η κολεξιόν με μαγιό και ρούχα για την παραλία αποπνέει μία διάθεση ανατροπής και πάνω από όλα μία νοσταλγική επιθυμία για απόδραση στα νησιά, ίδια ακριβώς με αυτή των κοριτσιών και των αγοριών του φημισμένου τραγουδιού των Blur «Girls&Boys» που ακολουθούσαν την καρδιά τους «down to Greece». Τα easy to wear σχέδια της ΜΑΑΝ είναι η ιδανική πρόταση για ένα καλοκαίρι γεμάτο ένταση, γοητεία, παιχνίδι και η αγαπημένη σε όλους ανεμελιά.

Η islandwear συλλογή περιλαμβάνει φορέματα, ολόσωμες φόρμες, καφτάνια, μπλούζες, παντελόνια και σορτς. Τα ελαφριά και αέρινα υφάσματα από εξαιρετικής ποιότητας βισκόζη, ιδανικά για το καλοκαίρι, τυπώνονται στην Αθήνα, με αποκλειστικά, custom made prints με εξάγωνα, καλειδοσκόπια και brushstrokes.

Η swimwear συλλογή περιλαμβάνει μία ποικιλία από ολόσωμα (one-piece) μαγιό καθώς και μπικίνι σε ευρύ φάσμα υφασμάτων και χρωμάτων. Τα διαφορετικά σχέδια της συλλογής έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε ακόμα και τα φαινομενικά απλά μαγιό, να κολακεύουν το γυναικείο σώμα.

Info: www.maan.gr
MAAN SHOWROOM     
Πλουτάρχου 58
106 76, Κολωνάκι
ΤΗΛ. 212 000 2022

ATTICA GOLDEN HALL
Λ. Κηφισίας 37Α
Μαρούσι, Αθήνα
ΤΗΛ. 211 181400

POP UP STORE
Πατριάρχου Ιωακείμ 2
106 74 Κολωνάκι
ΤΗΛ. 210 72238981

ΙLEANA MAKRI
Poseidonion Grand Hotel
Ντάπια, Σπέτσες 180 50

ALEMAGOU
Μύκονος

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT