Τα Gap είναι πλέον στα attica

Τα γνωστά πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκαν τις συλλογές του brand.

Elle 23 Μαρ. 17
Τα Gap είναι πλέον στα attica

Ώρα να ανανεώσετε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Η ολοκληρωμένη γυναικεία, ανδρική, παιδική και βρεφική συλλογή Gap θα είναι πλέον διαθέσιμη στο attica City Link στην Αθήνα και στο attica στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης σε ολοκαίνουρια corner σχεδιασμένα να εκφράζουν την μοντέρνα αισθητική του label. Τα νέα corner Gap στα δύο πολυκαταστήματα attica θα διαθέτουν εποχικές συλλογές με βασικά κλασικά και αγαπημένα κομμάτια Gap, GapKids και babyGap, ξεκινώντας με τη νέα ανοιξιάτικη Συλλογή 2017.

Χαρακτηριστικά κομμάτια για την γυναίκα αυτή την περίοδο αποτελούν τα τζιν παντελόνια σε skinny γραμμή σε όλα τα μήκη, συνδυασμένα με το διαχρονικό denim πουκάμισο ή με μπλούζες με φινετσάτες λεπτομέρειες και ελαφριά πλεκτά, καθώς επίσης και φορέματα σε άνετο, σικάτο και ταυτόχρονα χαλαρό στυλ. Για τον άνδρα, η νέα συλλογή προσφέρει τζιν παντελόνια σε slim και skinny γραμμές συνδυασμένα με το διαχρονικό oxford μπλε πουκάμισο.

Η παιδική (Gapkids & badyGap) συλλογή διαθέτει μοναδικά εποχικά και όχι μόνο κομμάτια, με χαριτωμένα φορέματα με τούλι για τα κορίτσια έως κομψά polo μπλουζάκια, πουκάμισα και chino σορτς για τα αγόρια καθώς και μικροσκοπικές βαμβακερές μπλούζες με υφασμάτινα παντελόνια και κουκλίστικα φορμάκια για μωρά.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT