Το μεγαλύτερο Η&Μ της Νότιας Ευρώπης ανοίγει στην Αθήνα

Στις 24 Οκτωβρίου το γνωστό brand εγκαινιάζει το νέο του εξαώροφο κατάστημα στην οδό Ερμού 11 & Βουλής. Εκεί θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα, το σπίτι και το μακιγιάζ σας.

Elle 08 Οκτ. 15
Το μεγαλύτερο Η&Μ της Νότιας Ευρώπης ανοίγει στην Αθήνα

Το πιο hot shopping spot ανοίγει τις πύλες του στην καρδιά της Αθήνας και σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο 24 Οκτώβρη. Πρόκειται φυσικά για το νέο κατάστημα της Η&Μ, που θα βρίσκεται στην οδό Ερμού 11 & Βουλής, σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο που χρονολογείται από το 1904 και αποτελεί  πραγματικό στολίδι για το κέντρο της πόλης.

Η έκταση του εξαώροφου κτιρίου αγγίζει τα 3.900 τ.μ. Εκτός από ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, άντρες και παιδιά, εκεί θα φιλοξενούνται η συλλογή Home με όλα όσα χρειάζεστε για τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και η σειρά μακιγιάζ Beauty. «Το εντυπωσιακό αυτό κτίριο  ανεγέρθηκε ως ξενοδοχείο πολυτελείας. Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε στην αναπαλαίωση και συντήρησή του, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά» δήλωσε η Sandrine Galparoli, country manager Ελλάδας & Βουλγαρίας.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT