Το sporty look ντύνεται στα black & white

To αθλητικό στυλ δεν είναι πια για το γυμναστήριο. To athleisure είναι το must trend της μόδας και η Nike μας προτείνει 6 διαφορετικούς συνδυασμούς για εμφανίσεις βγαλμένες από τις μεγαλύτερες λεωφόρους του στυλ.

Elle 02 Φεβ. 17
Το sporty look ντύνεται στα black & white

Το sporty look μας ακολουθεί παντού, στην προπόνηση, το shopping ακόμα και στη βραδινή έξοδο. Αυτή τη σεζόν ποντάρουμε στον διαχρονικό συνδυασμό του λευκού και του μαύρου και δίνουμε στο αθλητικό στυλ μια δόση κομψότητας και coolness. Η Nike ζήτησε από έξι διαφορετικές γυναίκες, καθεμιά με την ξεχωριστή προσωπικότητα και τις ανάγκες της, να κάνουν τα δικά τους mix & match παίζοντας με τα υπέροχα κομμάτια της Black & White collection. Συγκεκριμένα από την Ελένη Φουρέιρα, τραγουδίστρια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αθλητική δημοσιογράφος, την Αναστασία Καρακατσάνη, μέλος της εθνικής ομάδας στίβου, τη Μιρκέτα Βιδάλη, δημιουργό της σειράς no thinkin, την Ιωάννα Σαμαρά, Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής στο Πεκίνο 2008, τη Fitness Vlogger Δανάη Γεωργαντά, και τη You Tuber – η Μικρή Ολλανδέζα.

Η συλλογή Black & White εμπνέει κάθε γυναίκα που είναι δραστήρια, αθλητική, τολμηρή να απελευθερώσει και να εκφράσει τη δύναμή. Προϊόντα σε μαύρο και λευκό, συνδυάζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας προσωπικά στυλ για κάθε περίσταση. Η αξιοπιστία και καινοτομία της Nike σε ό,τι αφορά την κορυφαία τεχνολογία των αθλητικών ρούχων συνδυάζεται με απαράμιλλο στυλ και design υψηλής αισθητικής.

Το μαύρο κολακεύει και το άσπρο φωτίζει δημιουργώντας ένα εύκολο look. Κολάν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, μπλουζάκια και σορτς προπόνησης σε black & white συνδυασμούς αναδεικνύουν κάθε στυλ και σώμα προσφέροντας άνεση και στήριξη.

Η Helen Boucher, VP Global Women’s Apparel της Nike αναφέρει σχετικά: «Ο σχεδιασμός ξεκινά πάντα ακούγοντας τις ανάγκες του αθλητή. Επιδιώξαμε μια πιο ολιστική προσέγγιση για το σχεδιασμό της Black and White collection. Οι γραμμές ανάμεσα στο καθημερινό στυλ και στο στυλ προπόνησης των γυναικών, είναι πλέον, πολύ λεπτές. Οι γυναίκες αναζητούν προϊόντα που λειτουργούν και εκτός ​γυμναστηρίου».

Ανακαλύψτε τη Black & White συλλογή στα καταστήματα Nike και στο nike.com.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT