Τσάντες που φωτίζουν στο σκοτάδι;

H Ιταλίδα σχεδιάστρια Σάρα Τζούντι συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, τη μόδα και τα gadgets, και παρουσιάζει μια ανατρεπτική συλλογή με αξεσουάρ.

Elle 27 Απρ. 14
Τσάντες που φωτίζουν στο σκοτάδι;

H διάσημη ντιζάινερ, το πρόσωπο πίσω από το brand L ’ed Emotion Design, βασίστηκε στη λάμψη και τη δύναμη του φωτός για να δημιουργήσει μια σειρά με αξεσουάρ ιδανικά για τη σύγχρονη γυναίκα. Πολυτελή δέρματα, υψηλή τεχνολογία και γερές δόσεις στυλ φλερτάρουν στην πρωτοποριακή κολεξιόν της, την οποία θα λατρέψουν όλες οι fashionistas.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Οι τσάντες διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό led που ενεργοποιείται αυτόματα μόλις ανοίγει το φερμουάρ – μια πολύ έξυπνη λειτουργία που σας επιτρέπει να βρίσκετε τα πράγματά σας εύκολα και γρήγορα.

Επίσης έχουν ενσωματωμένη θύρα USB ώστε να φορτίζετε το κινητό ή τη φωτογραφική σας μηχανή οποιαδήποτε στιγμή. Η Σάρα Τζούντι, λοιπόν, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 προτείνει 6 μοντέλα που καλύπτουν κάθε γούστο. Tote τσάντες σε κλασικό μαύρο ή λευκό για all-day εμφανίσεις, αλλά και clutch bags κατάλληλα για βραδινά λουκ σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς.

Info: Μπορείτε να ανακαλύψετε τα κομμάτια στο κατάστημα Eponymo Ε>Μοre  στο Golden Hall.

www.ledemotiondesign.it

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT