20 υπέροχοι (casual πάντα!) τρόποι να φορέσεις το λευκό και το off-white τον χειμώνα

Άσε για λίγο στην άκρη τους total black συνδυασμούς και επένδυσε στην πιο ενδιαφέρουσα απόχρωση του φετινού χειμώνα, το σπασμένο λευκό.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 04 Φεβ. 22
20 υπέροχοι (casual πάντα!) τρόποι να φορέσεις το λευκό και το off-white τον χειμώνα

Είναι η περίοδος αυτή που ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να ανεβάζουμε την διάθεση, την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό συχνά μπορούμε να το καταφέρουμε και με το στυλ μας, με τα ρούχα μας. Λίγο χρώμα, ή ένα ζωηρό μοτίβο, ένα κομμάτι με καθαρές γραμμές που αποπνέει μια αύρα κομψότητα ή και ένα tonal σύνολο που έχεις φτιάξεις και για το οποίο είσαι περήφανη είναι μόνο μερικά από τα όσα μας έρχονται στο μυαλό και μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, κοιτώντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Το λευκό είναι ανάμεσα σε αυτά. Είναι η πιο κομψή επιλογή πάντα. Και όχι μόνο το καλοκαίρι… Πάντα όπως είπαμε και πριν. Κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε εποχή. Με κρύο, με βροχή, με ήλιο, με συννεφιά, με καύσωνα.

https://www.instagram.com/p/CFZ8EYpFWN0/?utm_source=ig_embed

Το λευκό έχει διαχρονικά μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά –και στην ντουλάπα μας. Είτε πρόκειται για πουλόβερ, είτε για πανωφόρι, είτε για παντελόνι, η παλέτα του λευκού και του off-white ή αλλιώς του «σπασμένου» λευκού έχει τη δυναμική να κάνει ένα σύνολο να δείχνει σημαντικά πιο κομψό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι αγαπημένες μας fashionistas το επιλέγουν ξανά και ξανά. Αυτή μάλιστα είναι η καλύτερη στιγμή για να πούμε «ναι» στο λευκό. Μπορεί να κάνει τις cozy υφές να δείχνουν ακόμα πιο cozy και ταυτόχρονα δίνει στις εμφανίσεις μας μία luxury αισθητική. Ειδικά όταν το φοράμε σε ένα total look, (από την κορυφή ως τα νύχια δηλαδή). Ρίξε μια ματιά στους συνδυασμούς που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω και βάλε αυτή την γκάμα χρωμάτων σε προτεραιότητα. Δεν θα χάσεις!

20 looks με πρωταγωνιστή το λευκό (και το off-white) για ατελείωτο #fashioninspo

https://www.instagram.com/p/CGS1TSJI6Iz/

https://www.instagram.com/p/CHDXKbknrpk/

https://www.instagram.com/p/B5Yu9ckn75_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CHcR2Lgr_NW/

https://www.instagram.com/p/CHhduejJNFV/

https://www.instagram.com/p/CGlBqiXnRHB/

https://www.instagram.com/p/CGnFZSnFmqx/

https://www.instagram.com/p/CFKxDy6FoUc/

https://www.instagram.com/p/CGQQ4i_nt3f/

 

https://www.instagram.com/p/CGj6nIKnF-T/

https://www.instagram.com/p/CHOMItdBsUu/

#street style #χρώμα
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: