The Row: Η Mary-Kate και η Ashley Olsen κυκλοφόρησαν την πρώτη capsule παιδική συλλογή τους

Οι σχεδιάστριες επεκτάθηκαν σε ένα νέο και πολύ απαιτητικό σύμφωνα με τα λεγομενα τους κοινό.

Σύρμα Κιουπελόγλου 30 Σεπ. 21
The Row: Η Mary-Kate και η Ashley Olsen κυκλοφόρησαν την πρώτη capsule παιδική συλλογή τους
Photos: @therow/ @mystylemkaolsen

Η Mary-Kate και η Ashley Olsen κυκλοφόρησαν την πρώτη capsule παιδική συλλογή του brand τους The Row“.

Η σειρά περιλαμβάνει lounge παντελόνια, πουλόβερ και ζακέτες με ζώνη όλα από πολυτελές κασμίρ σε μια ποικιλία χρωμάτων από γκρι έως φούξια, Klein blue και κεραμμυδί. Τα μεγέθη κυμαίνονται από 2 έως 10 ετών, με τιμές που φτάνουν έως και τα 790 $.

the row

“Τα αντικείμενα πρέπει να έχουν μια αίσθηση πρακτικότητας, ευκολίας και άνεσης. Το σκεφτόμαστε αυτό για τις κύριες συλλογές μας, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό για τα παιδιά“, δήλωσε η Mary-Kate για τη συλλογή.

Για τις σχεδιάστριες ήταν σημαντικό εξ αρχής τα ρούχα να είναι gender neutral καθώς τα παιδιά θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέγουν τι θέλουν να φορέσουν, ό, τι κι αν γίνει.

The row

“Τα παιδιά είναι η καρδιά της δημιουργικότητας”, λέει η Ashley. Γι’αυτό άλλωστε φρόντισαν να συμβουλευτούν τους νέους υποψήφιους πελάτες τους καθ ‘όλη τη διαδικασία δημιουργίας της νέας συλλογής.

the row

Τα έσοδα της συλλογής θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζουν την υγεία, την εκπαίδευση και την ευημερία των παιδιών στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT